sanzo evo ja poceo jucer igrati i bas lagano gustam u tome, nije da ginem previse , ali znam da me ceka milijardu smrti,najgori shit u igri jer nema compare itema da si mozes usporediti neki bog a ne pamtiti ili ja to ne vidim.Razlika u armoru koji koristiš je skoro pa nikakva, samo uzmi onak koji ti najbolje izgleda ma zezas me brijem pa postoje element neprijatelji,magic ili tako nesto, vidim da imam posion bossa pred sobom, onaj blood beast nesto koji je kao posion pa onaj father gascoigne armor ima bolestan poision ress,ako to nema nikakve koristi onda je bas crap zesci bez tih setova Ne zezam te, skoro nikakva razlika nije da li imaš 10-50 resista više ili manje, jedna runa daje skoro dvostruko više nego cijeli armor set. Ima par situacija u kojima pomogne ako staviš sve sa najvećim resistom + rune(npr. hodanje po otrovnoj močvari), ali 99% slučajeva u igri nema nikakve veze šta koristiš. Trči naokolo u haljini i jedva ćeš osjetit razliku
ludi_milesio21 Hahah ok ma popizdio sam jucer nakon kvalitetnog ciscenja starog grada poginem za k,onaj hunter na tornju je OP,mini gun,izgubim cudo blood para,odsad koristim backup save stalno,a skupio pare za ludvig holy blade, bas me razivcirala igra
sanzo Hahah ok ma popizdio sam jucer nakon kvalitetnog ciscenja starog grada poginem za k,onaj hunter na tornju je OP,mini gun,izgubim cudo blood para,odsad koristim backup save stalno,a skupio pare za ludvig holy blade, bas me razivcirala igra Preskoči tog huntera, bolje je da ga ne ubiješ, a gubljenje duša daje čar souls igrama
sanzo Pa nije na odmet armor prilagodit situaciji pogotovo ak je problematicna recimo za frenzy Frenzy i poison da, ali frenzy je samo na 3-4 mjesta u igri od kojih su skoro sva opcionalna.
wolf Bitni su resist setovi za chalice dungeonse. Pogotovo za watchdoga i bloodstarved beast u dungeonsima.U main gameu je svejedno sta nosis, mozes slobodno sa default seton trčat.Ili kasnije student uniform uzmi ... Xd
ludi_milesio21 Hahah ok ma popizdio sam jucer nakon kvalitetnog ciscenja starog grada poginem za k,onaj hunter na tornju je OP,mini gun,izgubim cudo blood para,odsad koristim backup save stalno,a skupio pare za ludvig holy blade, bas me razivcirala igra Preskoči tog huntera, bolje je da ga ne ubiješ, a gubljenje duša daje čar souls igrama skuzio sam da je to car a eto krivo skrenes i to je to bilo vratit cu se ja na njega kad tad imam jedno pitanje kad smo vec tu oko dusa, skuzio sam da mi npr neprijatelj pokupi duse i oci mu svijetle malo i on mi dropa to ako ga ubijem ili pokupim na podu , e sad ako se ja odlogiram iz igre ono i dodem drugi dan , da li ce te duse npr biti na istom mjestu ili to nestaje? znam da se resetiraju neprijatelji i sve, ali ono mozda jer kao cistis svoj svijet od neprijatelja i sve se to sejva pa mozda i to ostaje...siguran sam da nestaju ali opet da pitam jer nisam isao opet do tog huntera gore
sanzo Hahah ok ma popizdio sam jucer nakon kvalitetnog ciscenja starog grada poginem za k,onaj hunter na tornju je OP,mini gun,izgubim cudo blood para,odsad koristim backup save stalno,a skupio pare za ludvig holy blade, bas me razivcirala igra Preskoči tog huntera, bolje je da ga ne ubiješ, a gubljenje duša daje čar souls igrama skuzio sam da je to car a eto krivo skrenes i to je to bilo vratit cu se ja na njega kad tad imam jedno pitanje kad smo vec tu oko dusa, skuzio sam da mi npr neprijatelj pokupi duse i oci mu svijetle malo i on mi dropa to ako ga ubijem ili pokupim na podu , e sad ako se ja odlogiram iz igre ono i dodem drugi dan , da li ce te duse npr biti na istom mjestu ili to nestaje? znam da se resetiraju neprijatelji i sve, ali ono mozda jer kao cistis svoj svijet od neprijatelja i sve se to sejva pa mozda i to ostaje...siguran sam da nestaju ali opet da pitam jer nisam isao opet do tog huntera gore Ništa ne nestaje, čak se ni protivnici ne respawnaju, možeš izać iz igre u bilo kojem trenutku i vratit ćeš se točno di si stao, osim ako si u boss borbi, onda će te vratit ispred magle. Samo pravilno izlazi iz igre( meni pa quit), pa tek onda ugasi pomoću ps tipke.
ludi_milesio21 poceo sam sad lijepo tako, lijepo backup prije svakog bossa nije da radim neki rush , vec lijepo svugdje zavirim pomalo tako da nema previse zurbe jer kad poginem bas mi ubije volju za opet sve od checkpointa
ludi_milesio21 Forbidden woods :/ uzas hahahahAntidote i fire paper je sve šta ti triba...i kontrola područja.jest , samo je stvarno ogromno podrucje,sad sam bas kod ROM-a stao pa me nema neko vrijeme, jedva cekam da nastavim , ali bas super tesko postaje i predobro je :)
someone Meni je Rom bio dosta lagan,pao je iz 1. ili 2. pokušaja koliko se sjećam. Leže mi ti veliki i spori bossevi,dok sam protiv ovih manjih i agilnijih znao pišat krv.
sanzo Rom je test strpljenja, ako polagano čistiš paukove i napadaš samo nakon njegovih meteora fight ćeš proć bez da te takne.
wolf moja preporuka je da ae pauci ignoriraju i da se agresivno napada njegova liva strana sa bolt paperon gori.
sanzo nakon Roma je ustvari prvi pravi skok težine u igri, zona nakon njega mi je najgora u cijelom Bloodborneu, ako ne računamo bunar u ekspanziji
ludi_milesio21 kad dodem kuci u hrvatsku nastavljam s romom jer sam bas stao pred njim , bas jedva cekam da nastavim jer bas uzivanje u igri :)
lik Navukao sam se na ovo čudo (nisam igrao Souls igre), skršio me prvi boss, malo naivno sam ušao. U svakom slučaju uživancija, a težina baš onako kako treba biti, sve si sam kriv.Volim igre koje me tjeraju da naučim neki novi način igranja i razvijem vještinu
Torla Navukao sam se na ovo čudo (nisam igrao Souls igre), skršio me prvi boss, malo naivno sam ušao. U svakom slučaju uživancija, a težina baš onako kako treba biti, sve si sam kriv.Volim igre koje me tjeraju da naučim neki novi način igranja i razvijem vještinu I mene jedva nagovorili da probam, htio odustati nakon sat, onda me nagovorili da još malo probam... I sada već igram DS3.. Hehehe