banx viper89Po Torch sam otisao na new game + i pokupio je i dobio trofejA sada mi fali samo jedan item za platinu Executioner's Gloves koji se nalazi na pocetku Cainhurst CastleA ja naravno nisam upalio tu lampu,nego samo one dvije gore kod boss-a...nazad ne mogu nikako jel sam skocio sa krova do boss-aJa ne mogu vjerovati,kakvo sranje covjece
CroZac_Drake Zaletiš se kroz NG+ i tamo si za sat vremena, možda malo više. Iznenadio bi se koliko brzo možeš proletit kroz igru.
revo Šteta kaj se ovo dogodi sam jednom u 100 borbi :) , ali odlican detalj.https://www.youtube.com/watch?v=bZu4HNnN980
revo Krenul sam ponovo igrat i zadnji put. Do sada je preko 250 sati odigrano i jos jedino hocu imat Holy Moonlight Sword Build.Ovak sam krenul. Cleric BeastPapa G. Bloodstarved beastVicar Amelia Ludwig, The Accursed (ogroman difficulty spike )Moral sam sve pretrcat u DLC-u da bi doso do Ludwig-a(jer inace sam 100% mrtav) i uspio sam ga sredit. Tak da imam željeno oruzje Sad samo treba upgrade materijala i gemova :)
ico mislim da su napravili super preteško đubre i da je za qu...taj njihov cleaver...inače fora mi je cijela stvar ali je neupotrebljivo definitivno...
Blitz Jebiga svi patuljci su u strajku i nema mithrila ni za brokvu iskovat pa su morali radit sa 50tak kila čelikaJedino da su mozda zamolili kapetana ameriku za oni stit, ne znam kako se toga prije nisu sitili :-P
sanzo Prošao sam jučer chalice dungeone za trofej. Ne mogu vjerovat da su tako lagani, ubio sam amygdalu, bloodletting beast i queen iz prve. Možda sam malo previše levelao kad sam na kraju new game +, oko levela 130.
Robi33 Tek sad sam pocel igrat ovo remek djelo i odusevljen sam, u jednom mahu 5 h, 24 lvla. Igra je savrsena, atmosfera, art, oruzja, enemiese, fight sistem, ugrade sistem, grafika, lokacije, sve sve sve savrseno.
wolf Nakon 7 prelazaka zanima me cuveni easy mode. Jel i dan danas dolazi do njega nakon 12 sati in game ako nema patcha?
revo Nakon 7 prelazaka zanima me cuveni easy mode. Jel i dan danas dolazi do njega nakon 12 sati in game ako nema patcha?ak nema patcha onda sigurno odi u offline mode i uđi u igru i stavi konzolu u rest...
revo Kakav easy mode?ma glitch za bosseve pola napada im ne funkcioniraBezveze, al ono ak nema kaj radit nek se igra s tim
ludi_milesio21 evo ja poceo jucer igrati i bas lagano gustam u tome, nije da ginem previse , ali znam da me ceka milijardu smrti,najgori shit u igri jer nema compare itema da si mozes usporediti neki bog a ne pamtiti ili ja to ne vidim.
sanzo evo ja poceo jucer igrati i bas lagano gustam u tome, nije da ginem previse , ali znam da me ceka milijardu smrti,najgori shit u igri jer nema compare itema da si mozes usporediti neki bog a ne pamtiti ili ja to ne vidim.Razlika u armoru koji koristiš je skoro pa nikakva, samo uzmi onak koji ti najbolje izgleda
renda evo ja poceo jucer igrati i bas lagano gustam u tome, nije da ginem previse , ali znam da me ceka milijardu smrti,najgori shit u igri jer nema compare itema da si mozes usporediti neki bog a ne pamtiti ili ja to ne vidim.Ne vidis mileni,a i sutra ti dolazi Unchartde kaj se uopce zivciras s tim
viper89 Ima. Prvo equipas jedno, i onda dok imas to oruzje equipano odes na drugo( samo na njega ne equip) i onda vidis plave brojke bolje, crvene losije od onog sta trenutno imas.
ludi_milesio21 Pricam o kvalitetnom item compare,nije ovo toliko pregledno na to sam mislio, ne ono sto on meni pocrveni ako je minus, znaci side by side item, lijepo da imas sve statove,tipa diablo3 itd..., steta sto toga nema :) renda stari igra je bolest
ludi_milesio21 evo ja poceo jucer igrati i bas lagano gustam u tome, nije da ginem previse , ali znam da me ceka milijardu smrti,najgori shit u igri jer nema compare itema da si mozes usporediti neki bog a ne pamtiti ili ja to ne vidim.Razlika u armoru koji koristiš je skoro pa nikakva, samo uzmi onak koji ti najbolje izgleda ma zezas me brijem pa postoje element neprijatelji,magic ili tako nesto, vidim da imam posion bossa pred sobom, onaj blood beast nesto koji je kao posion pa onaj father gascoigne armor ima bolestan poision ress,ako to nema nikakve koristi onda je bas crap zesci bez tih setova