- Uređivano
Nocna_Mandragora Vratila sam se Bloodborneu nakon godinu dana pauze, bila sam stala kod Roma, napatila sam se s tom borbom dok se nisam malo nafarmala i vratila u štos i nakon toga je išlo prilično glatko.
Prvo drago mi je da si se vratila igri i zavrsila. jos jedan souls fan je uvijek dobra stvar. Da, Rom je tanky i dobro je doci adekvatno leveliran da borba ne bude preduga.
Nisam znala da automatski kreće NG+ nakon što ubiješ zadnjeg bossa, tako da sam, ajmo reći, slučajno završila igru, a nisam odigrala DLC i Chalicee, pa krećem sad isponova jer mi je žao to propustiti.
obavezno odigrati dlc. ne samo da ima jedne od najboljih lokacija, vec ima i ponajbolje bossove u bilo kojim from soft igrama, glazbu necu ni da spominjem. ovaj Ludwigov boss theme je nesto maestralno:
Od mene jedina zamjerka ide na preintenzivne horor elemente
posebice ce biti nelagodno ljudima koji imaju araknofobiju, medjutim…meni su setting, kao i atmosfera, u igri bili savrsenstvo.
isto noćna mora
cak se i jedna mandatory lokacija zove "Nightmare of Mensis", i jedna sporedna "Nightmare Frontier" tako da da, vjerujem da je devovima i bilo u cilju prestrasiti i/ili natjerati nas na osjecaj nelagode. osobno im skidam kapu jer su uspjeli u svemu sto su naumili.
bloodborne jer bez premca najbolja soulsboorne igra, samom kreatoru tih igara najdaza, a osobno smatram i najbolja playstation ekskluziva jos od 2005. i "Shadow of the Colossus" inception-a pa sve do danas.