potvrđujem Flipperov post, naručio 2 puta već sa Sportdirecta i prezadovoljan, znači imaš takav izbor patika da cijeli dan listaš i biraš, znaju imat puno akcija i povoljnih cijena, tako sam ja uzeo recimo Nike za tenis, jedne od 30 eura i jedne za 37 eura, oba puta zadovoljan..
Kako patike narucujete? Kako pogodite broj? Meni se s patikama cesto dogodi da svaki put kupim i do tri broja razlicite. Zbog kalupa valjda ili kako vec.
Ja već imam nekoliko patika od tog proizvođača pa ne odstupaju veličine, a i na svakom jeziku imaš mjeru stopala u cm tu nema fulanja.
također, naručivao sam već sa Tennispointa, Centercourta i Sportdirecta, i nikad nije odstupao kalup.. u početku sam sumnjao ali ubrzo sam otklonio sumnje, nosim 43-44 ovisi o kalupu i uvijek uzmem 44.. nikad promašio, točno pašu.. općenito su brandovi poznati po točnim kalupima.. mislim imaš na stranici sve veličine, europske, američke itd.. čak znaju imat i npr broj 43,5 itd.. uzimao sam uvijek Nike pošto ga obožavam i nikad se nisam razočarao..