Možda vam je najbolje da pratite Amazon.
Najbitnije je te dane pratiti svako malo njihovu stranicu, jer će se dealovi refreshati svakih par sati.
Odlična je stvar, kao što rekoh gore, to što je uvijek sve podijeljeno po kategorijama, a i vidi se koji će idući proizvod biti na akciji.
Kada nastupi akcija, ovisno o kvaliteti popusta, imate par minuta ili 15-20 minuta prije nego se cijela ponuda iskoristi (piše uvijek koji je postotak proizvoda već rasprodan).
Znači, idite na electronics i pratite. S time da paralelno pratite njemački i engleski jer imaju različite ponude, a obje stranice mogu biti na engleskom.
Što sam zaboravio staviti u članak, ali ću dodati, nije sve gotovo nakon black fridaya, jer odma nakon njega nastupa i cyber monday koji se nerijetko oduži na cijeli cyber monday tjedan.
Tako je, za njemački Amazon provjereno, traje od 21. do 28. studenog cyber tjedan, i svaki dan se refrešaju proizvodi s akcijama, imate sve, od tehnologije do patika.. ja pratim ponudu PS4 igara i slušalica..
Zna netko dobru stranicu za tenisice? ( nadam se jedne Brooks uloviti na sniženju )
potvrđujem Flipperov post, naručio 2 puta već sa Sportdirecta i prezadovoljan, znači imaš takav izbor patika da cijeli dan listaš i biraš, znaju imat puno akcija i povoljnih cijena, tako sam ja uzeo recimo Nike za tenis, jedne od 30 eura i jedne za 37 eura, oba puta zadovoljan..