Pozdrav, otvaram topik za općenitu raspravu o torrent trackerima, dakle, ovdje samo općenito pišemo, a za potražnju/ponudu pozivnica imamo drugi topik.
Trenutno sam registriran na:
Privatni:
IPT - najbolji tracker koji imam. Jako lagano održavati ratio, sve što me zanima imaju, packovi su freeleech i imaju sistem s bodovima koje možete mijenjati za upload.
Partis - drugi najbolji koji imam, uvijek maximalne brzine, a imaju uglavnom sve. Mislim da imaju neki dobar sistem za ratio koji nažalost ne razumijem jer je sve na SLO, a eto imam 270GB uploada koje sigurno nisam uploadao nego sam dobio kroz neki sistem dijeljenja. (ne treba pozivnicu)
TorrentLeech - registriran, ali ne koristim. IPT mi je puno bolji zbog sadržaja i zbog laganog održavanja ratio-a.
TorrentHR - apsolutni must have ako vas bilo što sa ovih prostora zanima, ne koristim tako često, ali eto npr. našao sam Finding Dory sinkronizirano na HR neki dan. Također starije serije koje imaju pun k epizoda, a neda vam se prijevod podešavati i tražiti nađete sa HR prijevodom i uživate. Skužio sam da je trenutno jako velika potražnja za pozivnicama, a nitko nema
Blackcats-games - ovo je pak apsolutni must have za igre, sve imaju. Rijetko koristim, uglavnom samo za neke stvari koje više nigdje ne mogu naći (starije igre, dlc-ove itd.)
Javni
1337x - sviđa mi je jer je javni, a nije tako poznat, pa nisam baš tako izložen kao na TPB ili EXT. Imaju svega i svačega, ali uglavnom koristim za serije.
ThePirateBay - sve znate, tu i tamo koristim za neke stare stvari koje nigdje drugdje ne mogu naći.
ExtraTorrent - isto kao i TPB, ako nema tamo ima ovdje.
Od klijenta koristim uTorrent naravno i BitTorrent. uTorrent mi jednostavno ne učitava ništa sa THR, pa sam skinuo i BitTorrent koji normalno učitava. Smeta mi jedino to što kad imam neki torrent za jako puno fajlova i želim skinut samo nekoliko, stavim ove što ne želim na "ne preuzimati", ali ih klijent svejedno preuzima, ne razumijem zašto.
Što vi koristite, kako ste zadovoljni, jeste imali neki problema..?
NAPOMENA: MOLIM VAS BEZ LINKOVA NA TRACKERE I BEZ POTRAŽIVANJA POZIVNICA OVDJE.