Ja i imam samo windows defender i ne sjecam se kad sam zadnji put dobio neko upozorenje. Jedino kaj riskantno radim na netu je skidanje torenta. I gledanje teme Seksi djevojke, mlađe, zrele i zrelije žene
Torrent trackeri (općenito)
doctorfreak Dovoljan je, ali ima i boljih, ali plaćenih, ovi free su svi gori.
Privatni:
Avistaz.to - azijska kinematografija, najdraži torrent site.
Cinemaz.to - sestrinska stranica Avistazu ali koncentrirana na EU i nešto opskurniju svjetsku kinematografiju, ima filmova iz svih dijelova svijeta.
Partis.si - nekad sam je koristio malo više, ali nije loša stranica. Ima dosta sadržaja.
Javni:
1337x.to - od javnih trackera, ovaj mi je možda i najdraži.
Limetorrents - za neameričke filmove je bolji od 1337x, ali mi interface nije nešto.
Bt4g.org - kao Limetorrents, ali nije uvijek intuitivan.
bosscorelli Može li sadržavati virus? Može. Pravo je pitanje koliko je vjerojatno da sadrži virus, a to je ipak manje vjerojatno od klasičnog Trojanca jer traži puno više truda da se zamaskira. E sad, svaki put kada se skida nekakav video, najbolje je ne samo skenirati, nego i napraviti desni klik, otići na Properties i vidjeti ekstenziju datoteke. Primjerice, netko datoteku može nazvati film.mp4, no ekstenzija bude .exe i onda pokreneš nešto što stvarno nisi htio.
Najbolja zaštita protiv virusa je zdrav razum. Paziti što se posjećuje, skida i pokreće na kompjuteru. Druga najbolja zaštita je korištenje adblockera na preglednicima, a tu je uBlock Origin daleko najbolji. Dodatno ući u postavke i provjeriti koje se još filter liste mogu uključiti. Treća najbolja zaštita je općenito Windows Defender. Svi ostali antivirusi su tu kako bi rudarili podatke o korisnicima i onda ih prodavali third-partyjima.
Imam uBlock Origin i uBlock Origin Extra , ne klikam na vruce zene 3 km od mene. Jedino riskantno kaj radim na netu je to skidanje filmova i serija.
Nisam dugo u torrent gameu, pa me zanima koji je najbolji combo za skidati filmove. 1337x i qBitTorrent? Ili nešto drugo preporučujete?
Ja ak skidam, rarbg i u Torrent.
Pa ono da je barem 720p. Ne treba 4K, dovoljno je HD ili Full HD. Imat ću uskoro movie sessione s nekim prijateljima pa im želim pokazat neke odlične filmove. Većina njih su poznati pa sam siguran da će ih biti lagano naći u HD-u. Jedino me brine Timecrimes (2007), on nije baš poznat, to ne znam jel ima u HD-u.
Za tako nešto rarbg i 1337x, za novije filmove PSARips, ali ovdje moraš proći kroz reklame da dođeš do download linka tak da će ti trebati malo uhodavanja da prođeš kroz te reklame, ali se isplati jer lik 720p film većinu vremena ubaci u file ispod 1gb. Ja za kolekciju novih filmova koristim uglavnom PSARips jer su mali file-ovi, a kvaliteta dobra. Za starije filmove 1337x, rarbg, piratebay, limetorrents i IPTorrents.
Jos jedno pitanje. Na 1337x 98% verzija Donnie Darka su Directors Cut. Sta se desilo sa obicnom? Mislim da sam samo jednu verziju nasao, od gotovo 10 GB. Jel postoji negdje HD verzija koja je manja, ili da skidam ovu verziju od 10 GB?
Jel je https://yts.mx pouzdana stranica ?
Zakaj više nema DV MP4 serija za skinut??
Znam da rarbg-a više nema, ali bilo je barem pola godine takvih serija na Torrent Galaxy. Sad više nema. Ima li negdje drugdje? Zanimaju me ovaj Lessons in Chemistry, Monarch - Legacy of Monsters i For All Mankind.