@Emilijo

Rakinho, sad je 4. u HR

S onakvim sranjima koje platinira (sad bacio pogled) se baĆĄ moĆŸe ponosit... 

Onaj Cyberdine zasluĆŸuje bit br. 1, čovjek je skinuo gro teĆĄkih platina. Takvi zasluĆŸuju respect, ne ovi sa nabijanjem trophy counta na sranju od igre koju platiniraĆĄ za 20 minuta. 

11 dana kasnije
mjesec kasnije

ZavrĆĄena godina sa Medievil remake:

A počela sa Arise:

Kako samo dvije prikladne slike....

Inače 2019.g. je izgleda bila najbolja za gejming. Tokom godine sam skinuo 30 platina i to nekih najboljih igara koje sam igrao, RDR 2, Sekiro, Metro exodus...
Očekuje se da i 2020. bude uspjeơna i sretna 🙂
Počinje se izvlačiti neơto ơto se propustilo od prije, na redu je Days gone, yeah baby, days will gone!

Evo da i mi temu za trofeje imamoKad je sve skupa krenulo nikom ni na kraju pameti nije bilo da ćemo jednog dana postat ovakav forum. Čak se i sjećam kad smo raspravljali da li uopće treba bit iĆĄta osim share-a. 🙁Međutim godinu dana poslje bilo bi tuĆŸno da nema ovake teme ovdje pogotovo kad se  u obzir uzme  postotak" trophy kuja " koje na istom forumu obitavaju  : Princip je poznat- hvalite se , plačite, ispitujte i općenito raspravljajte o tim slatkim malim peharima .Ćœivili  :

5 godine kasnije
Fenix je promijenio naslov 🏆 TROFEJI 🏆.
Sorcerer je promijenio naslov 🏆 PSN TROFEJI 🏆.
2 mjeseci kasnije

RijeĆĄen Vanquish po drugi put, pohvalim se videom Challenga 6 kad se uploada.

Ć teta ĆĄto nisu stavili God hard trofej, idem se baĆĄ toga primit. Na PS3 sam ga rijeĆĄio.

Tuhy Radiơ trophy guidove? 🙂

#70 - Darksiders Genesis, zadnje ơto sam otključao.
    http://www.foggyproductions.com/guides/darksiders-genesis

Jučer malo lovio krune u Monster Hunter-u, pala jedna od najrjeđih, pa ajde, bar neơto. Joơ viơe od pola to go 🙂 Odnese me igra u nekom drugom smjeru i ode 5h bez da iơta poơteno napravit, prokleto farmanje.

Ma kakvi, nit vremena nit znanja o editiranju videa da se posvetim tak nečemu.

Edit: evo i videa...ĆĄteta ĆĄto je kvaliteta PS Sharea koma.

Tuhy Dobro ga dereơ, jedva čekam da i ja to poderem 😃
      Ne treba ti neko znanje, nije toliko komplicirano kolko uzima vremena. Ak ne misliơ spavat, javi se za suradnju 😃

RijeĆĄio Disorder 1886, preĆĄao za vikend po drugi put Infamous SS i pokupio ostatak trofulja te joĆĄ rijeĆĄio zaostatak iz LIS. Sad bih trebao potraĆŸiti neĆĄto ĆĄto ustvari iziskuje skilla jer sam postao platinaĆĄ, jaka riba.

foggy MoĆŸda i budem, jer mi From fiks slabi iz dana u dan.: ( Ali nikako se natjerati na te kvazi klonove, makar ne sumnjam da se radi o kvalitetnim igrama, kao u slučaju Njoha.

Zero prvi nioh je bio i viĆĄe nego solidan klon, od dvojke očekujem joĆĄ viĆĄe. A i platina je bila relativno lagana, nije LiS, ali moĆŸeĆĄ ti to 😃

sanzo Ovo mi viĆĄe djeluje kao navlakuĆĄa, pa da kasnije piĆĄam krv.: p Ali trebao sam uzeti Sekiro i za konzolu, sad mi je bed ĆĄto nisam za blagdane kad je bio na super akciji.