@Emilijo
Rakinho, sad je 4. u HR
@Emilijo
Rakinho, sad je 4. u HR
S onakvim sranjima koje platinira (sad bacio pogled) se baĆĄ moĆŸe ponosit...
Onaj Cyberdine zasluĆŸuje bit br. 1, Äovjek je skinuo gro teĆĄkih platina. Takvi zasluĆŸuju respect, ne ovi sa nabijanjem trophy counta na sranju od igre koju platiniraĆĄ za 20 minuta.
https://i.psnprofiles.com/games/debcee/trophies/1L020f53.png
Aj da i ja imam neĆĄto na ĆĄto sam ponosan.
#103 - Red Dead Redemption 2
ZavrĆĄena godina sa Medievil remake:
A poÄela sa Arise:
Kako samo dvije prikladne slike....
InaÄe 2019.g. je izgleda bila najbolja za gejming. Tokom godine sam skinuo 30 platina i to nekih najboljih igara koje sam igrao, RDR 2, Sekiro, Metro exodus...
OÄekuje se da i 2020. bude uspjeĆĄna i sretna
PoÄinje se izvlaÄiti neĆĄto ĆĄto se propustilo od prije, na redu je Days gone, yeah baby, days will gone!
Evo da i mi temu za trofeje imamoKad je sve skupa krenulo nikom ni na kraju pameti nije bilo da Äemo jednog dana postat ovakav forum. Äak se i sjeÄam kad smo raspravljali da li uopÄe treba bit iĆĄta osim share-a. MeÄutim godinu dana poslje bilo bi tuĆŸno da nema ovake teme ovdje pogotovo kad se u obzir uzme postotak" trophy kuja " koje na istom forumu obitavaju : Princip je poznat- hvalite se , plaÄite, ispitujte i opÄenito raspravljajte o tim slatkim malim peharima .Ćœivili :
RijeĆĄen Vanquish po drugi put, pohvalim se videom Challenga 6 kad se uploada.
Ć teta ĆĄto nisu stavili God hard trofej, idem se baĆĄ toga primit. Na PS3 sam ga rijeĆĄio.
Tuhy RadiĆĄ trophy guidove?
#70 - Darksiders Genesis, zadnje ĆĄto sam otkljuÄao.
http://www.foggyproductions.com/guides/darksiders-genesis
JuÄer malo lovio krune u Monster Hunter-u, pala jedna od najrjeÄih, pa ajde, bar neĆĄto. JoĆĄ viĆĄe od pola to go Odnese me igra u nekom drugom smjeru i ode 5h bez da iĆĄta poĆĄteno napravit, prokleto farmanje.
Ma kakvi, nit vremena nit znanja o editiranju videa da se posvetim tak neÄemu.
Edit: evo i videa...ĆĄteta ĆĄto je kvaliteta PS Sharea koma.
U tom sluÄaju bih trebo dat otkaz
RijeĆĄio Disorder 1886, preĆĄao za vikend po drugi put Infamous SS i pokupio ostatak trofulja te joĆĄ rijeĆĄio zaostatak iz LIS. Sad bih trebao potraĆŸiti neĆĄto ĆĄto ustvari iziskuje skilla jer sam postao platinaĆĄ, jaka riba.