Platinum #86
The Legend of Herioes: Trails of Cold Steel III
Fun: 8/10
Difficulty: 3/10
Vrijeme: 92 sata
Uf, taman sam se ovog ostavio na Final Chapteru prije nego sam se vratio MHW-u Iceborne. Fali mi Iceborne totalno, nema do ovog MH-a, stvarno mi je jedna od draĆŸih igara generacije.
TOCSIII je dobar, pravi JRPG. Jako mi se svidio ovaj turn-based fight koji su nagurali, uz Ordere i joĆĄ viĆĄe kombinacija nego u bilo kojem nastavku kojeg sam igrao. Sve je to super, ali lako je strgat igru totalno, na kraju sam mlatio po svima nisu me ni pipnuli, Äudim se kak nisu zakrpali Chrono Burst. Ono ĆĄto mi se u fajtu ne sviÄa jest Äinjenica ĆĄto su svi ĆŸivi likovi igrivi iz prijaĆĄnjih nastavaka, plus par novih. I onda ne daju viĆĄe od 4 poteza per lik. Malo postane zamorno kad sam igrao drugi (Nightmare) run, ali niĆĄta straĆĄno.
Nije me se dojmila priÄa najviĆĄe, dobra je, ali previĆĄe su mi iĆĄli u ĆĄirinu svih likova od prije krista do neki dan eto. Htio bih da su viĆĄe Council ubacili i da se viĆĄe toga zapravo dogodilo. Malo previĆĄe social bondinga, nepotrebnog, a premalo mesa. Opet, niĆĄta straĆĄno, samo osobna preferencija. Nekima se ovo sigurno sviÄa, meni je dvica bila najbolja.
Spreman sam za IV. nastavak, nadam se da Äe bit mraÄniji i da Äe bit puno viĆĄe lokacije koje nisu iste i zaboravne. Falcome, pa daj ono...Poradi na tom level/dungeon designu.
Rean je piÄka i dalje, al' svejedno mu se sve ribe bacaju pod noge.