- Uređivano
Jesam ga. Evo da se i ja malo pohvalim, cilj mi je bio doći do 2000te platine čim prije, ali nisam vjerovao da bih to mogao izvesti u godinu dana. Kako je vrijeme odmicalo, vidio sam da je to sve realnije i realnije. Naravno, da nisam igrao neke duže igre poput Returnala, Far Cry 2, te ulupao 100sati u Far Cry 6 to bi realno izveo u 10mjeseci. Ipak samo par dana prije isteka roka (23.12. kada sam osvojio 1000ti) uspio sam zaraditi 2000ti. Far Cry 2 će te testirati na sve moguće načine, ali barem zasluženo imam ime platine - Iron Guts. Trebalo mi je 52h za multiplayer i 30sati za kampanju. U kampanji morate sakupiti 1000 dijamanata od kojih je 221 u kutijama koje su raštrkane na dvije velike mape i 19 sektora. Neke od njih je moguće dobiti samo putem assasination misija, koje su missable ako previše napredujete. Isto tako one su glitchane, te ako ne pazite da li ste dobili dijamante za odrađeni posao ili ne, možete se zeznuti već u 5satu igre a da niti ne znate. Uglavnom, uz sve Far Crye ovo je meni ISTINSKI Far Cry. Bačen si u džunglu, sve te želi ubiti, imaš malariju, nema mini mape, svaki put vadiš kartu da pogledaš kud ideš ili pratiš putokaze. Oružja nisu 'sveta', pucaju i lome se od prašine i korozije, zakoče u ključnim trenutcima - auti isto tako. Ne možeš preletjeti pol mape helikopterom i ne trebaš imati posebne metke za headshot.
EDIT: U svoj sili sam zaboravio navesti kolegu @ThaUrban koji mi je uredno pomagao riješiti multiplayer. Boosting partner za poželjeti