ThaUrban Nakon ovog videa (prvog za tu igru) definitivno nema šanse da ja ikad upalim ovu igru. Yup. Fuck that shit.
Icek sada mi je Completion 100%. Uživajte!I sad se vrati na neki od starih acc, a ovaj ostavi u vitrini da mu se zauvijek diviš :)
zontra #14 - Far Cry 4Rijesio prosli tjedan igru, danas dovrsio i Valley of The Yetis tako da je 100%. Zabavnih 40-tak sati i prilicno lagana Platina.
foggy Platina #36Red Dead Redemption 2, smrt od platine.EDIT:Platina #37Shadow of Tomb Raider, nakon RDR-a ovo je med i mlijeko.
zontra #15 - Sleeping Dogs: Definitive Edition Prekjucer i ovo osvojio, meni jako draga igra sa ne preteskom Platinom. Rijesio sam i 2 DLC-a koji ipak nisu kvaliteta osnovne igre i mogu se preskocit.
Zero #2 God of WarRekoh zašto ne, kad sam već riješio valkire i pokupio 90% kolektibelsa. Nije ni to farmanje u Nifelheimu toliko zahtjevno, par runova i imaš što treba.
Zero #3 Horizon Zero DawnTko je trophy master? Zerooooo. Morat ću usporiti jer postajem konkurencija Emiliju.
Zero #4 Spiderman Bio mi je ostao jedan trofej, onaj za sva odijela. I tako sam se odlučio time pozabaviti, osvojiti više challenge i base tokena na postojećim izazovima. Rest is history!: p
Zero Skoro, uskoro sam na novom poslu pa ću barem dobiti zasluženi predah, inače mi ne bi bilo kraja.: p