#67 - Uncharted: The Lost Legacy

Igra: 8/10
Težina Platinuma: 5/10 (oko 20h za Platinum)
Uncharted je stvarno sami vrh u svom žanru, odličan omjer akcije, avanture, napucavanja i platformiranja uz prekrasne lokacije. Još bih posebno spomenuo open world, 4. chapter, tu mi je isto zabavno bilo tražiti one Hoysala tokene.
Platinum je bome iznenađujuće izazovan, valjda zato što nije čisti nastavak, mislio sam da će biti lakši od main igara, ali sam se bome prevario. Sve Uncharted igre su izazovne na Crushing, ali ovo je razina više u odnosu na predhodna 3 nastavka. Cover je must jer jako brzo ubijaju protivnici, a par encountera su baš teški, pogotovo jedan u 8. Chapteru gdje sam u jednom trenutku pomislio, ovo je gotovo nemoguće. Zguran si u mali cover, a cijelo vrijeme bacaju granate na tebe, Shotguni rushaju, oni davitelji još više. Mislim da sam preko 25 puta tu umro. Ali neka, volim izazov. I trofeji su najzabavniji od svih Uncharteda. Nema 20+ trofeja vezanih za Treasure i killove sa svakom puškom. Ovdje je puno vise misc trofeja, i bilo ih je prilično zabavno osvajati ih.
#68 - Infamous: First Light

Igra: 7/10
Težina Platinuma: 2.5/10 (nešto preko 8h za Platinum)
Šteta neiskorištenog potencijala. Dosta kratka igra, koja je mogla imati bolje likove. Priča je oke, ništa posebno. No zato gameplay izvlaći igru, prezabavno je kretanje, ali to je uvijek krasilo Infamous igre. Arene su prilično dobra novost. Jako zabavno, nije prelagano, nije ni preteško, pogođena težina.
Platinum nije pretežak, možda su neki challengei u Areni zeznuti, no kad se koncentriraš na njih, skužiš da nije teško kao što se čini na prvu.