đ PSN TROFEJI đ
- UreÄivano
ZavrĆĄena godina sa Medievil remake:
A poÄela sa Arise:
Kako samo dvije prikladne slike....
InaÄe 2019.g. je izgleda bila najbolja za gejming. Tokom godine sam skinuo 30 platina i to nekih najboljih igara koje sam igrao, RDR 2, Sekiro, Metro exodus...
OÄekuje se da i 2020. bude uspjeĆĄna i sretna
PoÄinje se izvlaÄiti neĆĄto ĆĄto se propustilo od prije, na redu je Days gone, yeah baby, days will gone!
- UreÄivano
Evo da i mi temu za trofeje imamoKad je sve skupa krenulo nikom ni na kraju pameti nije bilo da Äemo jednog dana postat ovakav forum. Äak se i sjeÄam kad smo raspravljali da li uopÄe treba bit iĆĄta osim share-a. MeÄutim godinu dana poslje bilo bi tuĆŸno da nema ovake teme ovdje pogotovo kad se u obzir uzme postotak" trophy kuja " koje na istom forumu obitavaju : Princip je poznat- hvalite se , plaÄite, ispitujte i opÄenito raspravljajte o tim slatkim malim peharima .Ćœivili :
RijeĆĄen Vanquish po drugi put, pohvalim se videom Challenga 6 kad se uploada.
Ć teta ĆĄto nisu stavili God hard trofej, idem se baĆĄ toga primit. Na PS3 sam ga rijeĆĄio.
Tuhy RadiĆĄ trophy guidove?
#70 - Darksiders Genesis, zadnje ĆĄto sam otkljuÄao.
http://www.foggyproductions.com/guides/darksiders-genesis
JuÄer malo lovio krune u Monster Hunter-u, pala jedna od najrjeÄih, pa ajde, bar neĆĄto. JoĆĄ viĆĄe od pola to go Odnese me igra u nekom drugom smjeru i ode 5h bez da iĆĄta poĆĄteno napravit, prokleto farmanje.
Ma kakvi, nit vremena nit znanja o editiranju videa da se posvetim tak neÄemu.
Edit: evo i videa...ĆĄteta ĆĄto je kvaliteta PS Sharea koma.
U tom sluÄaju bih trebo dat otkaz
- UreÄivano
RijeĆĄio Disorder 1886, preĆĄao za vikend po drugi put Infamous SS i pokupio ostatak trofulja te joĆĄ rijeĆĄio zaostatak iz LIS. Sad bih trebao potraĆŸiti neĆĄto ĆĄto ustvari iziskuje skilla jer sam postao platinaĆĄ, jaka riba.
DMC 5
meni je infamous SS platina bila bas zakon lol znam da je copy paste al bas sam uzivao u tom copy pasteu po citavom gradu