Mislin da bi bilo najbolje da ga na uljudan način kontaktiraš i kažeš da uplati novce kad bude moga, nakon toga izbjegavat mu išta slat unaprid i to je to.

Ja ga neću stavljat na listu prevaranata još par dana da vidimo oće li se to riješit.

Ja sam sa sefkicom imao dosta razmjena i sve je bilo OK ! , ali ovo optuzbe za rasizam su smješne da je rasist LoL !!!

Tako je, ono što je opisano je nacionalizam, a ne rasizam. Osim ako ima neki crnac srbin, onda je rasizam.

ali ovo optuzbe za rasizam su smješne da je rasist LoL !!!
Ako zanemarimo zabunu oko rasizma i nacionalizma, stoji da je nacionalista. I to najgore vrste. Provjereno.

inb4slika

...

slika:

Doduše, imam i ja sličan stav o nekim drugim nacijama (i religijama), tako da nisam ništa bolji.

Srećom i koliko vidim, nije registriran ovdje (barem ne pod nickom sefkezgb).

Tako je, ono što je opisano je nacionalizam, a ne rasizam. Osim ako ima neki crnac srbin, onda je rasizam.
Moje isprike, nekad mi mozak ne radi od svih briga koje imam.
Tako je nacionalista, zahvaljujem na ispravku kolega.

Mislin da bi bilo najbolje da ga na uljudan način kontaktiraš i kažeš da uplati novce kad bude moga, nakon toga izbjegavat mu išta slat unaprid i to je to.

Ja ga neću stavljat na listu prevaranata još par dana da vidimo oće li se to riješit.
Par dana? To je bilo prije mjesec dana i nikakav kontakt s njegove strane. Odavna je on vec mogao me kontaktirat da je doslo do problema nekog. Na moje pozive i poruke ne odgovara
Prema meni nikad nije bio sporan, a  za dug/situaciju sa Masterom je najbolje pričekati da se vidi kako će se ista odigrati.
Svaki drugi komentar je suvišan.
Bar s moje strane.
Nije ni prema meni bio sporan sve dosad. A trgovao sam s njim nekih god. i po.

inb4slika

...

slika:

Doduše, imam i ja sličan stav o nekim drugim nacijama (i religijama), tako da nisam ništa bolji.
Još i nepismen.

Takvi obićno i jiesu ne pismeni.

Takvi obićno i jiesu ne pismeni.
Nice 

Samo cu reci sve one koji su na ovoj listi prevaranata, redom nabijem sve na K****, mamicu im lopovsku.....

EDIT:
Sorry na psovanju, ali cim citam ovakve teme tlak mi skoci na 300.

Samo cu reci sve one koji su na ovoj listi prevaranata, redom nabijem sve na K****, mamicu im lopovsku.....

EDIT:
Fali ti mucko jedno djubre ;)

Mozda je poslan u Afganistan :-)

Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk

EDIT:
Fali ti mucko jedno djubre ;)
Ooo pa ovo mi bil 1000-i post :)

Srećom i koliko vidim, nije registriran ovdje (barem ne pod nickom sefkezgb).
Registiran je pod drugim imenom ....... 

Čovjeka nisam ni čuo ni vidio duže od godine dana(cca)
Svi koji ste aktivni na PSN-u vidite koliko sam dugo odsutan tako da ga ni tamo nisam imao prilike sresti.
Ne smatram se odgovornim za njegove postupke samo na osnovu poznanstva.
Prema meni nikad nije bio sporan, a  za dug/situaciju sa Masterom je najbolje pričekati da se vidi kako će se ista odigrati.
Svaki drugi komentar je suvišan.
Bar s moje strane.
Oprosti dabar nije mi bila namjera tebe prozivat.mislio sam da ga ti cesce vidjas ili da ste poznanici pa sam se zbog toga tebe sjetio.
Cak sam mislio da je nesporazum a izgleda da nije.
Oprosti prika jos jednom

Masteru mislim da je vrijeme da ti neko iskreno priopći da te pare budeš vidio kad Newcastle bude prvak Engleske 

Masteru mislim da je vrijeme da ti neko iskreno priopći da te pare budeš vidio kad Newcastle bude prvak Engleske 
Ja mu uplatim novce ako Hajduk do 2025 godine bude prvak i to duplo :)