Kako ti to sve nalazis

Pa ovaj lik šta je mene zajeba, Gortan je zapravo vise manje svi ovi koji varaju priko digitale, isto misto isti broj mobitela, isto napisan oglas i iste slike i cijene

4 dana kasnije

Evo upravo me pokrao LokiZG1 na njuskalu, znaci prodaje acc na Originu sa Fifom 17 i kao uplata je preko paysafecarda i kad sam ga pitao kako mogu biti siguran da cu dobiti sto kupujem on je rekao : " ako mislis da cu te prevariti i ciganiti se za tih 100 kuna onda ne znam, sretno drugdje"  , naravno nakon sto sam mu poslao kod on je odlucio prestati odgovarati na poruke, zatim sam otisao na stranicu paysafecarda i vidio da je novac sa koda transferiran na supersport racun, zao mi je sto nisam vidio ovu temu prije, ali nema veze 100kn neka mu je na dusu, ako naletim u zagreb uskoro dobit ce on svoje. Samo me zanima mogu li ga ikako pravno sje*at odnosno jel mogu dobit bar svoje pare nazad da se ne moram mucit trazit ga?

Ne, koliko znam policija može reagirati samo za slučajeve krađe veće od 2000 kn. Ostalo je na osobnu odgovornost i vlastito istjeravanje pravde (ako se već odlučiš na tako nešto, što može biti još skuplje i opasnije)...

Nemres nikaj.

Ovo je ti je pouka sad, apsolutno nikad ne uplacivati novce preko paysafe, supersporta ili takvih sema. Mislim, sjebat te moze bilo tko ali tipovi koji primaju takve uplate su zvono za upozorenje.

Pa ljudi i dalje ne kuzim koji vas vrag tjera da uzimljete od prevaranata na njuški digitalni?
Imate G2A, Kinguin i ostalo...nabavite kodove za 20-ak eura i sigurni ste.
Ne kuzim zbilja...

24 dana kasnije

Nanjusio sam jos jednog prevaranta i bio je ovdje i na drugim forumima. A mnogi ga imaju kao frenda na PS-u.

Nanjusio sam jos jednog prevaranta i bio je ovdje i na drugim forumima. A mnogi ga imaju kao frenda na PS-u.
Upozori nas?

Kao sto rekoh, bio je ovdje i na drugim forumima isto tako. Neki ga imaju il su ga imali za frenda na PS-u

Ovako, radi se o sefkezgb.
Ja sam covjeku jedan duzi period kupovao bonove, igre, sto je god trebalo u vezi PS-a. Covjek je uredno placao, nit sam mu uzimao provizije nit nis. Znao sam mu prednarucit i Battlefield 1 i Skyrim mjesec i po unapred prije izlaska i platio je 2 mj. poslije. Naravno to je bilo po dogovoru da mi se uplati kasnije i dogovor je ispostovan. Prije mjesec dana ( 23.11. ) zamolio me da mu kupim kanadske bonove u vrijednosti od 60$ ( 325 kn ). Rekao sam mu da pokusa sto prije mi uplatit jer ga bas nisam mogao cekat za nofce. Pozeljno je bilo iduci dan. Onda mi je rekao da ce mi platit pocetkom iduceg tjedna kad dobi prekovremene. OK, nema problema.

Pokusavam ga dobit, no, ne javlja se vise. Nit ne odgovara na pozive, nit na SMS poruke, ni na poruke na PS-u, a uredno igra Skyrim. Zadnji osvojen trofej je 17.12.2016. 100% vidi moje poruke i pozive, al eto. Njegova adresa je :

Ivan Tomasevic
Vranjice 6
Zagreb, 10040

Broj moba ( ako je taj jos ) :

+385923422594

Ovaj post ja mogu maknut tek kad covjek uplati mi 325 kn uredno na racun. Dok to ne napravi, smatra se prevarantom.

Pa s njim je bila neka fora već.
Navodno radi u vojsci???

Jer je stavljao na PSN neka mu bosanci i srbi ne šalju friend requeste.
Imao je neke slike u uniformi.
Isprike ako sam ga zamijenio s nekim.

Sjetio se.
Bila je fora kad ga nisu htjeli pustiti na FFA.
Zbog rasizma.
Kad je FFA jos bio zatvoren.

Pa s njim je bila neka fora već.
Navodno radi u vojsci???

Jer je stavljao na PSN neka mu bosanci i srbi ne šalju friend requeste.
Imao je neke slike u uniformi.
Isprike ako sam ga zamijenio s nekim.

Sjetio se.
Bila je fora kad ga nisu htjeli pustiti na FFA.
Zbog rasizma.
Kad je FFA jos bio zatvoren.
Ne radi u vojsci jer placu dobiva kasnije. Ma to znam za FFA.

Mislim da tog momka zna jako dobro nas Dabar.
Ja sam imao isto neki konflikt s njim ali sam mu neke stvari objasnio na moj nacin i iskreno iza nije bio problem,dapace bili smo dobri.
Mislim da je nesporazum nekakav.

Da nesporazum a master je pokazao poruke...
U ovom slucaju je nepostivanje dogovora.
Nema nesporazuma.

K tome jos igra igru.
Pa ako nema novaca mogao je prodati ili dati acc masteru.
Javiti se bar.

Ja to govorim zbog PSMASTERA,da ga utjesim.vjerovatno ce mu uplatiti novce samo ga sad izbjegava jer nema para

Ja to govorim zbog PSMASTERA,da ga utjesim.vjerovatno ce mu uplatiti novce samo ga sad izbjegava jer nema para
Ja ga necu pojest. Najmanji je problem rec nesto tipa " ne mogu ti sad uplatit jer moram platit racune" il slicno. To je najmanji problem i to se tako radi kad se nes desi. Da, znao je prije javit da ne moze uplatit taj i taj put, pa moze drugi put. Moze, nema problema. Placu je on sigurno dobio. Ne odgovara na bilo kakve poruke il pozive.

Ja ga necu pojest. Najmanji je problem rec nesto tipa " ne mogu ti sad uplatit jer moram platit racune" il slicno. To je najmanji problem. Placu je on sigurno dobio. Ne odgovara na bilo kakve poruke il pozive.
Javi se Dabru.mislim da ti ga on osobno zna.ako ti i ja mogu kako pomoci tu sam prika

Nije u redu s njegove strane. Dogovor je dogovor i to se treba poštivati, a ako se još i ne javlja ne telefon, sve je jasno.
Hvala na obavjesti.

Ja ga necu pojest. Najmanji je problem rec nesto tipa " ne mogu ti sad uplatit jer moram platit racune" il slicno. To je najmanji problem. Placu je on sigurno dobio. Ne odgovara na bilo kakve poruke il pozive.
Javi se Dabru.mislim da ti ga on osobno zna.ako ti i ja mogu kako pomoci tu sam prika
To se tako radi kad se nes desi. Da, znao je prije javit da ne moze uplatit taj i taj put, pa moze drugi put. Moze, nema problema.

• [deleted]

Čovjeka nisam ni čuo ni vidio duže od godine dana(cca)
Svi koji ste aktivni na PSN-u vidite koliko sam dugo odsutan tako da ga ni tamo nisam imao prilike sresti.
Ne smatram se odgovornim za njegove postupke samo na osnovu poznanstva.
Prema meni nikad nije bio sporan, a  za dug/situaciju sa Masterom je najbolje pričekati da se vidi kako će se ista odigrati.
Svaki drugi komentar je suvišan.
Bar s moje strane.