Kao sto rekoh, bio je ovdje i na drugim forumima isto tako. Neki ga imaju il su ga imali za frenda na PS-u
Ovako, radi se o sefkezgb.
Ja sam covjeku jedan duzi period kupovao bonove, igre, sto je god trebalo u vezi PS-a. Covjek je uredno placao, nit sam mu uzimao provizije nit nis. Znao sam mu prednarucit i Battlefield 1 i Skyrim mjesec i po unapred prije izlaska i platio je 2 mj. poslije. Naravno to je bilo po dogovoru da mi se uplati kasnije i dogovor je ispostovan. Prije mjesec dana ( 23.11. ) zamolio me da mu kupim kanadske bonove u vrijednosti od 60$ ( 325 kn ). Rekao sam mu da pokusa sto prije mi uplatit jer ga bas nisam mogao cekat za nofce. Pozeljno je bilo iduci dan. Onda mi je rekao da ce mi platit pocetkom iduceg tjedna kad dobi prekovremene. OK, nema problema.

Pokusavam ga dobit, no, ne javlja se vise. Nit ne odgovara na pozive, nit na SMS poruke, ni na poruke na PS-u, a uredno igra Skyrim. Zadnji osvojen trofej je 17.12.2016. 100% vidi moje poruke i pozive, al eto. Njegova adresa je :
Ivan Tomasevic
Vranjice 6
Zagreb, 10040
Broj moba ( ako je taj jos ) :
+385923422594
Ovaj post ja mogu maknut tek kad covjek uplati mi 325 kn uredno na racun. Dok to ne napravi, smatra se prevarantom.