ma njuskalo je za k... al takav nam je i narod tak da je sve na svom mjestu.
nije ni cudo da dosta stranih ducana ne zeli slat u CRO.
Sent from LG G2
Internet prevaranti
Sta je taj prevarant drugačiji od ljudi koji piratiziraju igre, filmove, pjesme i sve živo i neživo što stignu?
Moralnost je za neke još uvijek neshvaćen pojam.
Sad čitam ove poruke koje je Yakuza postavio, ne znam jel samo mene, ali stil pisanja nevjerojatno podsjeća na nekog.
na dalmatinca definitivno
Sad čitam ove poruke koje je Yakuza postavio, ne znam jel samo mene, ali stil pisanja nevjerojatno podsjeća na nekog.Mene na vipera, a tebe?
mmmmSad čitam ove poruke koje je Yakuza postavio, ne znam jel samo mene, ali stil pisanja nevjerojatno podsjeća na nekog.Mene na vipera, a tebe?
Jel netko prodavao na Letgo?
tipa 50% ljudi mi dolazi sa porukama
"Ja hocu ovo kupit za 100kn", ne dali bi spustili cijenu, dali je fiksna ili sto god. ja to HOCU,
onak good for you, automatski blokiram takve :)
Zlatno doba je bilo kad se Battlefront kod nas prodava za 100 kn a na ebayu priprodava za 300 e da je vratit vrime. Nakupija san 82 transakcije na ebayu samo sa Battlefronton.
- Uređivano
Da malo bumpamo temu.
Skoro pa sam bio prevaren od nekog Britanca, imena James Amos. Iz Londona. Ovo je kao njegova adresa :
Name : James Amos
Address name : 62 chandler drive , erith
Postcode : DA8 1LN
City : LONDON .
Svidio mu se moj PSVR. Kad sam proguglao, svašta vidio. Ak vas kontaktira, malo ga sprdajte.
išao iz zajebancije guglati james amos sa adresom skočilo mi sto stranica za scamreview pas mater james amos mora da je nadrkao mnogo mnogo ljudi