Red Dead Redemption II
Novi GOG Galaxy riješava taj problem s launcherima. Sve igre u jednoj biblioteci, a Galaxy pali i gasi pojedini launcher ovisno o tome koja se igra pokreće.
Ovo je najvece govno ikad! Jebo ti bog mater Rockstare i jedi govna! Prvo offline mode stalno, pa onda ne mozes login i za kraj ne prepoznaje igru iako su na istoj putanji! Ovo je presmijesno i zalosno u isto vrijeme.
Rockstar mora pod hitno popraviti loading jer je loading u GTA V i RDR 2 uzasan i dugo traje
Ne na ssdu...
- Uređivano
Deadwalker To vec i ptice na grani znaju sto ti kazes te imam Galaxy i kakve to veze ima kad jos uvijek moram imati i Rockstar Launcher i glupi trisucupedestiosmi account?! Galaxy je samo rijesio da iz jednog Launchera pokretas sve igre, ali nije eliminiriao potrebu za posjedovanjem accounta (sto je nemoguce) te launchera. Fora? OK, ali nista revolucionarno, bas kao i ova igra. Uvijek se mlati jedna te ista prazna slama i donose u raspravi stvari koje znaju i busmani u Africi umjesto da se prizna da su Launcheri i Accounti cisto sranje. CD PRojekt RED barem ne zahtjeva nuzno posjedovanje Launchera, k'o ova ostala govna, da bi se igra igrala. Ne zelim DENUVO i slicna sranja ni da ubacim u jednadzbu jer ce me uhvatiti proljev na rano jutro.
I Ako to znaci da neku igru necu nikada igrati? So be it! Ali nece me Bog nagovoriti da instaliram Uplay, Rockstar Launcher, EPIC ili neko trece smece koje nemam nikakvog razloga za posjedovati. Bas odvratno guranje budlastina niz grlo ti, a moglo bi biti jednostavno do bola. Ubacim DVD, instaliram igru, bez ikakvog launchera i acc i nakon toga, ako mi je po volji, nalozim vatru sa tim DVD-om i igram dok mi komp ne crkne, bez interneta, bez drkavog logiranja. To su bila vremena! Ovo danas je FUJ, bas FUJ! Najidelanije bi bilo kao kupovina odjece, knjiga itd na nekim online trgovinama. Ne treba ti Acc ni nista nego samo uneses svoje podatke i nacin placanja i gotova misa. Igre bi mogao na slican nacin kupovati te skines download app (kao kod GoG-a) i onda ako ti je stalo do igre (bas kao i do nekih hlaca koje si kupio i volis i cuvati ces ih ili knjige ili Filma ili necega treceg) napravit ces kopiju na externi hard, Bluray, USB, bilo sta, a ako si tudum i izgubis (bas kao i sve ostale stvari koje nisu igre) onda je gotovo, moras ponovo kupiti i zbogom, jebi se, nauci se paziti na svoje stvari! Dakle dobijes jedan kod nakon kupovine koji da mogucnost downloada kompletne instalacije i onda je igra tvoja i radi sta hoces sa njom i nakon toga je kod mrtav pa jebeno pazi na igru ako ti je stalo do nje i do tvoga novcanika. Simple as that. i nemoj da mi neki pacijent dodje sa piratlukom jer je to glup argument kao i osoba koje vjeruje da se danas igre ne mogu piratizirati! Za sve ostale koji vole ovaj nacin da moras imati acc i launcher, mogu ostaviti i tu opciju. Ja samo hocu posjedovati igru bez da imam te prepreke.
Upogonio sam ovo govno od launchera konacno. Sad se mucim s lovom na cougare. Challenge? Luk i strijela
- Uređivano
maverick shvaćam tvoju ljutnju u potpunosti, također sam zagovornik no DRM politike na kakvoj inzistira CDPR. Ipak, ne možeš očekivati da sve tvrtke na tržištu budu slijedile takav pristup i ne koristile mogućnost da svoje igre prodaju na vlastitoj platformi, bez plaćanja naknade Valveu, Epicu ili nekom drugom. Pomalo je nakaradno da kada pokreneš igru u Galaxyju, upali se drugi launcher koji otvara treći launcher, no barem je netko ponudio kvalitetno rješenje koje strpa sve igre u jedan library pa imaš samo njega upaljenog, dok se drugi otvaraju po potrebi. Jedina opcija je glasovanje novčanikom, no realno je premalo ljudi koji uopće razmišljaju o implikacijama DRM-a da ne bi kupili neku igru samo zbog toga ili lošeg launchera.
Sorcerer obuhvaca PSN, a za Xbox moram provjeriti ako se sjetim podataka, s obzirom da nisam koristio Xbox acc godinu dana.
Deadwalker ma znam, ali iskreno, igre za koje moram raditi novi racun i/ili inst launcher, cu radije odigrati na konzoli i mirna bosna.
Jebem ti vjevericu i perfeft pelt u bozju mater
Ma kaki, ne zanima me i vidim da je broken
A kad ne znam sta da radim vise, ovo mi je cak i zanimljivo. Zivcira me i glavna prica, Dutch kenja da jos fali nesto love da odemo ca i ubijamo masu ljudi u pljacki, a Arthur ima tisuce dolara kod sebe! Nema smisla nikakvog! A nije RPG igra! Kako su to zasrali bokte?
- Uređivano
chono7 pa pisanje! Dan Houser, njegov brat i ostala netalentirana bagra koja ne zna nista originalno i smisleno napisati. U cijeloj toj Dutchovoj druzini, a i sire, ocito nitko nema grama soli u glavi, nego slijepo sljedi osobu koja je tolika budala. Jedino sta u toj igri od pisanja vrijedi je Arthur, ali i njegove postupke bi se u vise navrata dalo preispitati. Igra bas obiluje lol momentima i odlukama te ti daje utisak da su ljudi jednostavno bili glupi ko noc u to doba, u sto, u ovolikoj kolicini, cisto sumnjam. Jednostavno predji igru dok ti se nije zgadila do neigrivosti. To ti je moja preporuka.
Sorcerer ne
@maverick slazem se! Nekako sumnjam da se cijela druzina pokusala prezentirati kroz karikaturizam i pretjerivanje u emocijama. To sam zakljucio na temelju stranger misija i sporednog sadrzaja koji je tipican "GTAovski", te s druge strane glavnih misija koje vecinom odisu ozbiljnim tonovima i napetoscu. Onda s druge strane imamo prilicno glupe i proste koncepte vecine misija u smislu gameplaya gdje je ulozeno minimum truda, ali s druge strane imamo na stotine animacija, 178 zivotinja sa svojim "zivotima" i oposume koji se prave mrtvi pored tebe. Imamo i totalno promasen dizajn mape, gdje te igra seli s vremena na vrijeme uz tako glupe dogadaje koji su prethodili tim selidbama samo kako bi te prisililo da se nastanis na tom dijelu i istrazis lokalni ekosustav, dok s druge strane imas mikrolokacije na sjeverozapadu koje izgledaju kao zasebna igra i kao da su ispale direktno iz Revenanta, a kroz 4k i hdr gotovo da mozes udahnuti tezak i vlazan zrak jutra koji se probija kroz borove i paprat.
Ne razumijem, igra obiluje suprotnostima, a sama cinjenica da je story driven naslov u kojemu se prica slaba govori sve. Barem meni.
Rdr2 je gotova prica za njih. Lovu izmuzli i idu na nove projekte