Slažem se sa apsolutno svim pohvalama, 10/10 recenzijama i budućim Goty nagradama, potpisujem sve koji hvale tu bolesnu detaljnost i uvjerljivost svijeta u kojem igramo.
Angry Joe, koliko god znaju srat po njemu, realno ocijeni igru. Barem onu koju igra kak spada, što je dosta rijetko u zadnje vrijeme.
Ja sam tu negdje kao i on na 9/10, dosta stvari me isfrustriralo u igri, fast travel je definitivno jedna od njih.
Sada sam u fazi trofeja, skupio sam SVE životinje, ima oba ta trofeja, imam još samo 3 do 100% odnosno do dijela kada čekam online gdje čeka ostatak. RNG faktor u spawnanju životinja je totalna glupost, ako netko ganja trofeje, napatit će se. 10h sam hvatao moos-a. Ne razumijem koja je poanta trofeja 18 puta prezivit napad međeda i onda ga upucat s poda. Jel nije recimo 3 puta dosta? Koji lunatic je radio te trofeje majko mila.
Nakon prelaska igre, ovo sakupljanje je dosta suhoparno i bez kvalitetnog fast travela ponakad i degutantno, a RNG faktor neću ni spominjat, nema goreg.
Bilo bi mi draže da GOW pobere dozu nagrada, jer iako ga RDR dere u dosta toga, kao cjelina GOW mi je bolje sjeo.