"Možete li me zamisliti kao kaubojku?..."
E moja Lidija, da ti znaš u kakvim scenarijima te ljudi sve zamišljaju, ne bi se toliko čudila kaubojki...
Nego, završio se RDR2.
Odličan singleplayer, priča zanimljiva, malo nelogičnosti, ne toliko uz priču kao uz logiku općenito, ali mogu si to nekako objasniti kultom ličnost Dutcha.
Grafički, 11/10.
RDR i 1 i 2 su valjda jedine igre koje pamtim po par pjesama koje su baš pogodile u dušu, što bi značilo da je glazba dost' dobra...
Još jednom kvocam, ali kontrole (općenito input, ne layout na kontroleru) su mi dosta ubije dojam i zabavu igranja. Bilo je loših i gorih trenutaka, dobrih nije. :)
Nisam mislio da će mi redoslijed biti ovakav, ali i TLoU i Horizon i GoW i AC Origins i Spider-man su mi ukupno bili "zabavniji" od RDR 2.
Igra mi je stvarno u par trenutaka bila kao neki posao, a ne zabava.
Malo previše stvari na koje treba paziti. Hrana, spavanje, pranje, konj, kamp, čišćenje oružja, ...
Karta je stvarno ogromna i ne treba mi igra biti toliko realna da moram na pol jahanja s jednog kraja na drugi, stati, odmoriti se, pojesti nešto, istimariti i nahraniti konja i tek onda nastaviti dalje.
In game time je malo prebrz. Krenem oko pol noći na noćnu misiju i dojašem do tamo po danu i ne mogu odraditi misiju.
Super mi je interakcija s NPC-ovima, iako se vidi da je to tek početak na tom polju jer nakon par sati igre su se ispucali svi razgovori.
S nestrpljenjem iščekujem RDR 3.