Red Dead Redemption II
Nevjerne tome ova igra je u radnji 6 godina...što vam je pa svaka igra se radi PRVO za PS4 i XOne pa sve ostalo.
Sve je ovo in game...
I gamersyde stavio video!
http://www.gamersyde.com/download_red_dead_redemption_2_trailer-38493_en.html
Boxart izgleda epic, defo se kupuje Day one u kutiji!
Brutalno dobro izgleda
Koja grafika bem ti život, to samo Rockstar može, prava raskoš. jedva čekam...
PS4 Pro i Scorpio mi se cini. Ako je ovo na običnim verzijama....jao majko! Tko ce ovo dočekati...Haha...al me nasmija.
Poslano s mobilnog telefona S7
Kad budes vidio kakva ja grafika u bf1 ingame budes se malo ohladio.
Meni do sada najbolja grafika ikada.
RDR za PS3 i 360 je isto ovako napravio ogroman graficki skok tako da ne sumnjam da je ovo in game. Rockstar San Diego koji radi na ovome po meni je talentiraniji cak i od R* Northa
Grafika u buducem RDR-u moze biti samo jos bolja od ove vidjene u treileru , S obzirom na cinjenicu da igra izlazi za odprilike godinu dana.
Sony je napravio partnership za RDR 2!
http://blog.us.playstation.com/2016/10/20/red-dead-redemption-2-playstation-and-rockstar-games-announce-partnership/?smcid=pssocial
"We are pleased to announce that PS4 players get first access to earn select online content in the vast open world of Red Dead Redemption 2. Check back on PlayStation.Blog for more details soon and for all of the latest information on Red Dead Redemption 2.
In addition, the PS3 classic Red Dead Redemption will be coming PlayStation Now soon. Relive the epic story of former outlaw John Marston as he hunts down the gang members he once called friends through the harsh and punishing landscape of America’s dying West."
EDIT: Na Facebook-u official PlayStation napisao: "Watch the trailer, captured on PlayStation 4"
Čini se da je ipak PS4, ne PS4 Pro! My God onda fakat skidam kapu!
onaj dio u traileru kad stoji pred vatrom je skoro pa identican intro-u hell on wheels
Ako je deal sa sonyem mogli bi imat produzeni trailer na psx ili bar jos neki teaser.
Ok. Eto. Jedna minuta i nahypealo me ko budalu. Izgleda predivno, muzika mi je uhvatila pažnju, atmosfera se osjeti. Ovo bi moglo biti još jedno remekdjelo u režiji R*.
Ne kuzim cemu sumnja da nije ingame..iz takvih kutova kamere i GTA V izgleda priblizno..ovo izlazi 2017 i radi Rockstar..Taman toliko bolje izgleda od GTA V i sasvim je realno i objektivno rec da je ovo ingame i nema se razloga za ne vjerovat.
Sony razara sa partnerima
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aQM65O8_460sv.mp4
Prije je ovo jadno stvorenje krepano PC a ovo okolo Sony
Ok :/
Inace, jeben trailer, jebena igra, jeben rockstar i jebena godina dana cekanja.
Ne sumnjam da je ingame sve i izgledat će super, ali trailer me nije imal apsolutno ničim posebno za nahajpat. Par random scena sa niš posebno mjuzom, sa ničim što bi izazvalo neke trnce.
Odigrat će se i pratit će se daljnje vijesti i informacije, al da padam sa stolca od nestrpljivosti i hajpa...jok :)
Prije nekakav teaser nego trailer. Nešto što smo i dobili sa najavom GTA5. Malo upoznavanje s novim lokacijama i ''settingom''.