Miro ne moze ni imati pravi hdr kad igra izgleda blijedo i isprano, takvo je osvjetljenje. Meni vise ovo lici na igranje brightnessom... A manjak kvalitete i razlike u teksturama i sjenama ide njima u dzep.
Ali te razumijem. Kada das odredenu svotu za hardware i za igru, onda ocekujes i rezultate.
Sve je to meni jasno da igra izgleda super da ubija sa detaljima ali ima minusa koji se nesmu reci, da je AC u pitanju onda se more srati a AC je ispeglao kontrole.
Zašto se nesmi reći da je napucavanje u igri kriminalno, sensitivity do kraja i još je loše...
Pa na kraju zaboli me za konjske testise za to da konj sere u snigu i da to izgleda odlicno zaboli me za stotine drugih sitnica ako pucanje i kontrole nisu dobre a to je u ovakvoj igri sve, sad bi triba pokrenuti ali mislin da su kontrole iste ko u GTA3.
Prva i osnovna stvar (za mene) je da open world igra mora imati fast travel tu čujem da ga ima ali isto nije onakav kakav triba biti...
Recimo za misec dana izlazi još jedna open world igra koja neče imati ovakve detalje ali če ubiti sa igrivosti a to je Just Cause 4 ali nebojte se njeni svi minusi če biti spomenuti u svim recenzijama.
Zanimljivo je doči srati i po AC i po CoD-u i po BF5 i po Activisionu i po EA to je prihvatljivo ali jebiga ako se dirne u Rockstar e onda to nije u redu.
Da se kaže EA tira zaposlenike da radu 100sati tjedno bilo bi govna posrana iskorištavaju radnike, kad je Rosckstar onda jebiga tako triba ljudi sami žele raditi toliko da izbace savršenstvo...
Dvostruki standardi