Igrao danas 2h..kupio najmanjeg i najruznijeg konja.Dao mu ime Django! Prije svake radnje i poslje svake radnje ga ocetkam,nahranim i podragam. Isli smo u lov,ubio sam grizlija.Pola dana sam ga trazio,hodao po strminama i vidio detalj kako kad na strmom kamenju hodas odranjaju se kamencici i kotrljaju nizbrdo i onda sam dosao na prestrmi dio i poceo klizat dolje.Slajdao sam za dole ko u Uncharted 4 dok se za tobom odranjanju jos veci komadi kamenja a kad se okrenes iza sebe vidis cjeli trag di je dupe proslo.Srecom nisam izgubio healthe.Naso sam svog medu uz jezero,nesto se derao na nekog inace ga nebi opazio.Ubio sam ga i ne kuzim kako niko od vas ne spominje animaciju bez cenzure kad guli zivotinju nozem.Prebolesno dobro!
Ogulim svog prvog grizlija,nosim krzno do konja a slucajni prolaznik mi dobacuje "wow kojeg vraga si ti zaklo".Okacim to na Djanga i laganim korakom krenem uz jezero diveci se prizoru,atmosferi i soundtrcku.I tek sta sam se opustio,vec se smracilo i prekine me neka dernjava.Dodem brzo da vidim sta je i doceka me lik na podu,konj mu mrtav sa tragovima kanđi a vuk njemu trga nogu.Ubijem vuka i lik mi vice da ce iskrvarit.Nisam imao nista kod sebe da mu pomognem i kad sam stisnuo R2 za aim,lik sa odusevljenjem kaze "yes! do it!" Nisam ga ubio jer sam pokuso jos malo istrazit ali je umro od gubitka krvi.Lootam njega i oderem vuka.
Jos bogatiji okacim sve to na konja i krenem lagano kroz noc prema kampu.Toliko dobri zvukovi,atmosfera i art da nemam srca stisnut za brze jahanje nego kaskam lagano malo brze od hodanja.Dodem do djela puteljka koji ide tik uz jezero i konj mi se usplahiri.Jos mi pise da je neki predator u blizini a ja nevidim i hvata me panika.Umirim ga nekako i prođem pored jezera.Krajickom oka vidio sam neku pjenu u vodi,mozda je bio aligator ali neke koze su preplivavale i nije ih nista napalo tako da nisam siguran.
Prije zore sam stigao u kamp.Ocetkao konja,nahranio ga,prodao ulov i lego spavat.Sejvo igru i ugasio doslovno da napravim pauzu jer ovo nije normalno.Bez pretjerivanja i preseravanja stvarno sam morao napravit pauzu od toga koliko je dobro jer sam se uzvrtio na onoj stolici.Treba mi moment da sve to probavim.A od impresije dode mi da odem dole i sjednem sa starcima i pocnem im pricat o igri samo da to izbacim iz sebe.