renda Review od Easy Allies je genijalan, detaljan i jebeno nabrijavajuc, kaj su sve stavili u igru, W3 kak izgleda pada s trona.Nije ni bio na tronu. Witchera bum završil A nisi ni igral :/W3 je definitivno na tronu sto se tice open world igara, objektivno, subjektivno i kako god kome pase.
revo Kaj se tice open wolrd sigurno.Nisam planiro odma kupit igru ne nakon ovakvih recenzija tesko je oduprijet se. Kolko uopce kosta digitalna na nasem store-u ?
Brijac Kolko uopce kosta digitalna na nasem store-u ?549 kn.Opa vidim na timeru da se igra već sutra oko 19h zbog US store-a
Shooter Koliko uzdižete tog Witchera, imam osjećaj da ću bit gorko razočaran kad napokon odigram. Šta se tiče RDR2, još se nadam najavi da dolazi na PC. Izlaze već Let's Play videa na YT, sviđa mi se šta vidim.
klinjo Erm... GLS mi poslal mail da je planirani datum dostave 29.10.2018. Arrrrrgh!!! Dokle budete svi vec odigrali RDR2...
StarFox_N Meni je Wild Hunt trenutno najbolja igra generacije ( nakon RDR2 cu vidjeti ako ce ostati ).Samo kad pogledam popis fenomenalnih igara koje su izašle na ovoj generaciji to govori koliko mi je W3 genijalan. Presretan sam što je RDR 2 rasturio u ocjenama.Volio bih da obori sve rekorde prodaje da se nagradi sav Rockstarov trud.Preodrer napravljen, svi planovi za vikend otkazani, monster se hladi...Samo se čeka release. :)
thedreadwolf Kolko uopce kosta digitalna na nasem store-u ?549 kn.Opa vidim na timeru da se igra već sutra oko 19h zbog US store-a na nasem se igra vec dns u ponoc
Indalecio Toliko najhapani a da niste mogli potegnut do obliznje trgovine po igru. Pa na medugradski bud bi otiso da budem 100% siguran.Pravi fanovi nista ne prepustaju slucaju xD
buz Ne brinite se što piše u mailu, isto mi je pisalo za Spidermana. U petak je izlazio, a stajao je datum prvi sljedeći ponedjeljak. Javio sam se Sancti odmah da reagiram i lik mi je rekao da će biti na release isporučen i tako je i bilo.
member Je tako je meni za Spajdu stalo da dolazi u ponedjeljak pa je stigao u petak. Isto mi sad stoji datum 29.10. Ali priatelju unatoč svemu tome isto je trta hehe. ,)
buz Ako ne dođe sutra idem po njega u dućan, a onaj ću im vratit kad stigne i gotovo. Popušit tu razliku u cijeni jer sam platio 30% niže onda na ljeto. Ali doći će sigurno.
Heat Koji ste vi frikovi, ne planirate valjda samoubojstvo u nedjelju pa se ne možete strpiti 2 dana.
Indalecio GLS uvijek napiše dan više.Nebitno kad je poslano.Bio sam u toj bransi pa mogu potvrdit. Moraju se zastiti pa uvijek govore dan dva vise :)