Sutra stize trailer. Jedva cekam.

Poslano s mobilnog telefona S7
RDR prvi trailer

https://www.youtube.com/watch?v=aOpKJ6hjPIM

Osjecaj kad u galopu puskom skines sesir nekome, ili mu izbijes pistolj iz ruke. ))
Savrsena igra, od vrhunskih majstora.
Neopisivo sam sretan sto su ovo najavili.

Meni je totalno komično to što je prvi komentar u temi da nema PC verzije 

YOU SEE, WE'RE IMPORTANT!!!

To mi je prvo što sam primjetio
Nije da ismijavam kao što možda 19Marksman89 to misli već onako zanimljivo je vidjeti kako to Rockstar tretira.
Imam osjećaj da to rade namjerno samo zbog njihovog internog sprda

Rockstar je liga za sebe kad su najave u pitanju. Ne treba im nikakav E3, VGA, posebni event nego samo izbace trailer i hype počinje od tog trenutka!

RDR mi je vjerojatno najbolja njihova igra i od dvojke očekujem jako puno. Kad se samo sjetim scene kad John napokon sazna di mu se nalazi obitelj pa krene pjesma Compas a ti jašeš a snijeg lagano pada. Trnci na maksimum.
"And now I know the only compass that I need
Is the one that leads back to you"

Rockstar ce ubiti ponovno s trailerom sutra. Oni su rekao bi liga za sebe generalno kada je riječ o open world igrama. Ja sam si naručio RDR Goty za 8£. Odigrat ću na Xbox Oneu. Imam digitalnu, ali fizičku si ostavljam.

Vrlo,.vrlo velika vjerojatnost da Sony ima marketing sa ovom igrom. Za blagdane 2017 ovo je "big score".

Al ce zato na Scorpiu izgleda najbolje. :

Jedino što ce na Scorpiu pokazati što igra moze zapravo. Neo ce nagodinu biti čovjek pred krizu srednjih godina. Niti je star a ni mlad. Nit moze i da hoce.

Nadam se da imaju istu ekipu za muziku jer ubili su u RDR

http://www.youtube.com/watch?v=jmamFFBc0Vo

Imam neki feeling da će to biti repriza GTA V scenarija - prvo igra dolazi za trenutno "najbrojnije" konzole, zatim kada se skupi dovoljno velika baza Neo / Scorpio publike doći će 4k (re)izdanje igre i onda za ubermensch publiku popeglana PC verzija igre s podrškom za posljednji NVIDIA tech. S time da će neki kupiti igru valjda 3 puta.

Rockstar ekonomija.

Prvi post updatean.

Mala šala, neka nitko ne zamjeri 

Imam neki feeling da će to biti repriza GTA V scenarija - prvo igra dolazi za trenutno "najbrojnije" konzole, zatim kada se skupi dovoljno velika baza Neo / Scorpio publike doći će 4k (re)izdanje igre i onda za ubermensch publiku popeglana PC verzija igre s podrškom za posljednji NVIDIA tech. S time da će neki kupiti igru valjda 3 puta.

Rockstar ekonomija.
I nitko im na tome ne prigovara. Zanimljivo.

Prvi post updatean.

Mala šala, neka nitko ne zamjeri 

You think this is a game?

Šest strana već na forumu, jučer je otvorena tema... Rockstarovci majstori.
Jeste spremni za trailer sutra? Mene dugo ovako nije hype zahvatio.