Vanquish je super, izazovan i mehanicki dobro slozen. Al pricamo bas o mehanici, svaki metak je fizicki objekt renderiran i ima svoju tezinu kao i bezbroj faktora kako pucas, koji polozaj, fizika i tezina samog lika, najbolji bullet time na trzistu itd Vanquish ima stila i jedan je od najboljih TPSa isto, al maxu kroz samu izvedbu nitko ne moze prici.
Meni zanimljivo ful izgledao oduvijek.
Nikad nisam probao, al kažu da je Andromeda pobrala hrpu toga od Vanquisha, a Andromeda ima jedan od najzabavnijih combat sistema ikad.

Morat ću ga nabavit.

Da,  bullet time je vrh, a fizika i hit detekcija su perverzija. Čudim se da nema remastera za ovaj gen.

Woodie odigraj svakako Vanquish ako si imalo ljubitelj cistokrvnoga tps-a. Max i Vanquish su sami vrh i nema im konkurencije čak ni na ovom genu što dovoljno govori kakav je ovaj gen. Gen remastera, indijanaca i siline fpsa i multiplayer naslova.

Vec sam rekao kako je RDRu2 pod moranje zadržavanje tog osjećaja napucavanja koje je imao original jer je to jedino (uz priču, koje sam htio vidjeti rasplet) što me držalo da završim igru. Ako je ikako moguće neka ga poboljšaju, samo da ne bude GTAV all over again.

Maxu ne treba remaster jer izgleda bolesni i za danasnje standarde.

Hoćeš reći da je ostalim igrama trebalo? Hm...
Isto kao što nam treba RDR remaster. Ko materi retardirano dite.

Vidim da ste na proslim stranicama dosli dosta mana prvom RDR-u.
Da, naravno da je bilo nekih nedostataka i stvari koje su mogle biti bolje izvedene. Kao i u svakoj igri.
To niti malo ne osporava to da se radi o jednom od najboljih open world naslova ikada.
Predivan i atmosferican open world, odličan gameplay, dobra priča i upečatljivi likovi. Ja prezadovoljan.
Kad Rockstar izbacuje igru unaprijed znaš da će konkurirati za GOTY-

7 dana kasnije

Vanquish je super, izazovan i mehanicki dobro slozen. Al pricamo bas o mehanici, svaki metak je fizicki objekt renderiran i ima svoju tezinu kao i bezbroj faktora kako pucas, koji polozaj, fizika i tezina samog lika, najbolji bullet time na trzistu itd Vanquish ima stila i jedan je od najboljih TPSa isto, al maxu kroz samu izvedbu nitko ne moze prici.
Nikad nisam probao, al kažu da je Andromeda pobrala hrpu toga od Vanquisha, a Andromeda ima jedan od najzabavnijih combat sistema ikad.

Morat ću ga nabavit.
Samo je Vanquish puno tezi od Andromede pogotovo ako.ces nakon kampanje challenge rijesavat...

Morat ću ga nabavit.
Samo je Vanquish puno tezi od Andromede pogotovo ako.ces nakon kampanje challenge rijesavat...
A sad baš da je teži od Andromede na Insanity...

Nisam siguran.

Ako je Insanity u Andromedi ista kao 2/3, onda je neusporedivo s Vanquish challengima. Za to bas treba razviti skill/dobro poznavati mehanike igre, nemre se izvuc na strpljenje.

Skill/poznavanje mehanike/tajming/malo srice/puno zivaca

Morat ću ga nabavit.
A sad baš da je teži od Andromede na Insanity...

Nisam siguran.
Troduplo je tezi, Vanquish radi manijake od normalnih ljudi.

O troduplo bolji od tog sranja od Andromede!

O troduplo bolji od tog sranja od Andromede!
Kolko ti je trebalo da pređeš Andromedu?

Kakve duljina igre ima veze sa icime? Nisam je prešao kao ni trojku. Odustao nakon par sati od obje, ali moj frend je za 20ak sati prešao main misije...

Ma samo sam pretpostavio da si odigrao obje pa imaš temelja za usporedbu. Uvod u samu igru traje pet sati. Dakle ne može se ništa dodatno otključati, ne mogu se ni svi pratitelji skupiti u to vrijeme. Ne stigne se ni priča postaviti u pet sati. Samo mi je neutemeljeno nešto zvati sranjem kada nije ni odigrano kako spada, to je sve.

Hmmm. Mislim da nisi u pravu. Meni je npr u Mass Effect 3 trebalo 4 sata da budem siguran da mi je igra apsolutno nezanimljiva i da mi je napredak nad dvojkom nikakav. Ako misliš da nisam igrao uopće ili da kenjam pitaj momka sa foruma kojem sam poklonio igru. Trebalo mi je 5 u Andromedi, trebalo mi je 2 u Condemnedu dvojci. 40ak u Skyrimu, 80ak u ffx.  Skoro sam I od RDR odustao zbog jebene farme. Imam pravo reći da mi je igra sranje ako mi je i imam pravo odustati od nečega što sam ja jebeno platio! Ne kužim koji si se k mene uhvatio? Ako su tebi te igre odlične, super. Drago mi je. Uzivaj!

Naravno da imaš pravo, ali to ne znači da netko neće reagirati na isto i kritizirati. Ili povesti raspravu o toj temi. Ovakvi postovi graniče s flameanjem i nemoj shvatiti ovo osobno, jer ja reagiram na svaki takav post koji vidim, bez obzira na to tko ga je napisao. To što ih je većina bila tvojih u zadnje vrijeme je eto, igra slučaja.

Šteta za ME3 jer vjerujem da si propustio jedan od najboljih arcova u čitavoj trilogiji. Kažeš i da si od RDR skoro odustao? Da si odustao, igra bi ti bila sranje, a nisi gotovo ništa ni iskusio od nje. Eto, samo kažem da svako mišljenje se može izraziti, ali isto se tako svako mišljenje može kritizirati.

Inače, ako želiš nastaviti o Andromedi ili općenito ME serijalu, slobodno udari tu u temu (http://www.ffa.hr/forum/opcenite-diskusije/odg-mass-effect-andromeda/465/), ima nas dosta na forumu koji smo igrali gotovo čitav serijal, a za sebe znam da sam uvijek raspoložen za raspravu o trilogiji i nesuđenoj novoj trilogiji.

Možda sam burno reagirao, ali zbilja nemam vremena igrati igre svaki dan po par sati i ako me igra doslovce ne uhvati većinom odustanem. RDR mi je drago što sam odigrao pogotovo zbog price i kraja i gotovo sam siguran da emotivniji i superiorniji kraj RDR2 ne može donijeti.

Shvaćam to, samo kažem da u tom slučaju nije u redu tako žestoko kritizirati igru. Nikad ne znaš kada čeka trenutak kada se čitava igra može preokrenuti. Meni je tako bilo s Witcherom, vratio sam mu se i eto sada mi stoji kao jedna od najdražih igara.

Inače, s time se slažem. Trebat će se vraški potruditi da uopće dostignu karizmu i karakter jednog Marstona, a kamoli tek kraj RDR-a.