Red Dead Redemption II
My man!
Gdje cupate te gifove
Hahahahaha.
Još uvijek, koji dio mog posta nije istina?
Sve! Ista situacija od kad je izasao PS1! Apsolutno identicno! Samo sto sad imas digitaliju umjesto fizikalije na PCu, a ovo sto ti pises su promjene u gamingu opcenito, a ne na PCu. Nikad nije bilo bolje igrati, imas toliko izbora i mpgucnosti. Osim toga prati malo vijesti, RTS se vraca. Ako te smetaju promjene u gamingu, onda prestani igrat. Sta da ti ja kazem. A ovdje pustimo ljude da pisu o rdru2
Pa opet da nije bilo Blizzarda pc gaming nebi postoja.. igra bi se CS GO i ...
I sve ono ostalo sta nije kvalitetna sony ekskluziva (njih 5 naslova).!Na PC-u se radi gaming,prve velike igre su zazivile na PC-u i sve ovo u multiplatformu se igra i uvijek je bilo i bit ce najbolje iskustvo iz poznatih razloga.
Offtopic smo stvarno.Postujem vase misljenje i zelje da bude tako kako pisete ali sta nije ta fora o izumiranju Pc-a vec zastarila tamo negdje 2008-e?!
Pa izjava da je PC gaming izumra je glupa kolko i bernardic jer ono imamo igre koje broje miljune aktivnih svaki dan, al ja san se samo nadoveza da je blizz spasija pc gaming, uzlet rtaova je krenija starcrafton i warcrafton, danasnje najpopularnije igre su modovi blizzovih igara, prva kartaska igra koja je imala astronomski uzlet u prakticki par miseci je blizzova i tamo 2004-5 kad je PC gaming pocea izumirat se ukaza wow i pomea sve.
Jel vi čitate postove ili samo zaključite generalnu ideju po prvoj rečenici i praši po istom.
Da svi znaju da je PC započeo gaming i da je sve značajno napravljeno i popularizirano upravo na njemu.
Osobno sam PC gamer od sedme godine i odigrao sam apsolutno svega.
Danas je stanje na PCu jadno.
Da, igre imaju astronomski broj igrača.
Ne to nije dobro.
Jebote kaj PC treba postat Nintendo?
Tri igre po generaciji koju svi praše, a ostalo kupuju bake klincima za rođendan pa ostvare neku prodaju, dovoljnu da nije fail.
Meni to kaj tri žanra dominiraju 90% PC tržišta i igrača NIJE dobro.
S druge strane se stvara umjetno zasićenje tržišta sa indie klonovima.
I nije to općenito stanje u gamingu.
To je procurilo sa PCa i sa steama.
I tek će postat općenito stanje u gamingu.
Izdavači su oduatali od platforme i to je davno poznato.
I da neke od najboljih igara u povijesti su najbolje ili jedino na PCu.
Witcher 3, TES, Starcraft, Warcraft...
KOTOR bi ipak preferirao na Xboxu zbog idiotnog combat sistema.
I ti hitovi, uključujući Witchera su već umrli, a možemo se kladit da Cyberpunk kad izađe će bit maksimalno podređen konzolama.
90% igara koje izađu, a da nisu FPS su neigrive bez kontrolera.
Mirror's Edge Catalyst čak i treba kontroler.
Ne mogu vjerovati da se itko usudi negirati činjenicu da svi važni izdavači zanemaruju PC.
Da, izbace port. U 10% slučajeva zapravo se i potrude i to samo ako se radi o nekom meganaslovu.
Tješite se kolko hoćete I prednaručujte early-access igre i plačajte noževe, marame i plave farbe za puške.
Ja mogu reći da sam sa guštom odigrao samo jednu igru na PCu ove godine.
I to je bila Mass Effect Andromeda.
I sad vi meni recite da to nije žalosno.
Zalosno je sto ti je Andromeda na listi i sto nitko ovdje nema misljenje o ovoj temi kao ti. Seli ovo u rasprave, otvori topic.
https://www.releases.com/p/red-dead-redemption-remastered
Malo gledam datume izlaska igara na PS4, ovo zapelo za oko, ipak je vezano pomalo uz temu :)
Pa sad je vec Q4 2017 tako da sumnjam. Mislim rado bih htio remaster, mozda se i dogodi, ali sumnjam prije 2018.
Budi sretan ako RDR2 dodje 2018 a ne remaster
https://www.releases.com/p/red-dead-redemption-remasteredAjme bilo bi predobro ako se pokaže točnim. Još je PS3 verzija bila nešto lošija od X360. Čak sam planirao kupiti za xbox pa igrati na X1 jer je bolji fps i nešto čišća slika. Možda ovo sad najave u Parizu.
Malo gledam datume izlaska igara na PS4, ovo zapelo za oko, ipak je vezano pomalo uz temu :)
Fun Fact - 2010 na proljeće (3. mj) je izašao GOW III, a iste godine u 5. mj RDR. Bit će ista stvar i 2018, novi GOW novi RDR fak jea.
Fun Fact - 2010 na proljeće (3. mj) je izašao GOW III, a iste godine u 5. mj RDR. Bit će ista stvar i 2018, novi GOW novi RDR fak jea.Da, to sam i ja bas pomislio
19Marksman89 haha da, to je najjaci gif za posebne postove
I, jel mrtav? Taman je postalo zabavno.
I, jel mrtav? Taman je postalo zabavno.Je
Ne.
Lažem.
Nije mrtav. Bolestan sam u krevetu pa me pere depresiva.
Al da je za jednog core gamera koji je odrastao ja naslovima poput KOTORa, Diabla, Starcrafta, Fallouta, Witchera, Baldurs Gatea, Morrowinda, Half Lifea, Evil Geniusa, čak i Simsa... apsolutni kurac u zadnje vrijeme to JE svakako.
Jebote prije su one XCLUSIV budget bin igre za 40 kuna kaj mi ke mama kupila da prestanem cmoljit za Morrowindom, bile bolje od večine današnjih "hitova".
Ghost Master i ta sranja.
Ko se sjeća vjerojatno smo tu negdje stari.
Pa eto. Da ne ispadnem govno jer se ko govno baš osjećam.
PC Gaming je otišel u 4 kurca i ne vraća se u skorije vrijeme ako nastavi kuda ide.
Stvar je vremenske perspektive. Napišeš da u 2016-2017 nema ništa interesantno za tebe na PC-u i onda to usporediš s periodom 1996-2007. Jebote lol hahaha.
Stvar je vremenske perspektive. Napišeš da u 2016-2017 nema ništa interesantno za tebe na PC-u i onda to usporediš s periodom 1996-2007. Jebote lol hahaha.A jebiga.
PC je meni već odavno u problemima.
Meni je steam smeće i prvi krivac za to.
Sve sam rekao već i još uvijek mi ekipa tvrdi da je stanje bolje nego ikad.
Kvantiteta nije bolja od kvalitete, a kvantiteta je ono kaj PC trenutno je.
Tržište zasićeno klonovima modova.
Sve samo streamanje, survival, pucanje.
Di su igre.
Prave igre.
Jedino kaj mi može PC vratit na staro je Beyond Good & Evil 2, ako ne izjebu degenerični port opet, a pošto je to Ubisoft...
Donedavno je to bio Star Citizen, al to ie niša.
I to su samo dvije igre.
Opet će izlazit sranja i klonovi.
Kao bolje je kad igrač ima više izbora koju će igru igrat.
NE. Bolje je kad imaš dobre igre i igraš koje ti se svide.
Nekad su developeri morali jebeno puno truda uložit u igre da privuku ljude.
Sad ajmo piknut neku igru, sklonirat ju i ubacit neke svoje ideje pa pravac steam i onda smo konkurencija i sišemo pare sa velikih.
Možda sam ja samo ogorčeni dvadesettrogodišnjak koji nemože ići u korak s vremenom.
Neki će reći da je to uvijek tako kad nastaju novi žanrovi.
E pa po meni nije.
Uvijek je postojao neki čvrsti temelj kvalitete kojeg nitko nije mogao srušit.
Sad ga se zaobilazi i ignorira u korist što "streamabilnijih" igara i klonova.
Fulao si temu, možeš preseliti post ovdje:Stvar je vremenske perspektive. Napišeš da u 2016-2017 nema ništa interesantno za tebe na PC-u i onda to usporediš s periodom 1996-2007. Jebote lol hahaha.A jebiga.
Di su igre.
Prave igre.
Jedino kaj mi može PC vratit na staro je Beyond Good & Evil 2, ako ne izjebu degenerični port opet, a pošto je to Ubisoft...
I to su samo dvije igre.
Sad ajmo piknut neku igru, sklonirat ju i ubacit neke svoje ideje pa pravac steam i onda smo konkurencija i sišemo pare sa velikih.
Možda sam ja samo ogorčeni dvadesettrogodišnjak koji nemože ići u korak s vremenom.
E pa po meni nije.
http://www.ffa.hr/forum/blebetaonica/poezija/
EDIT: O jbt, ja mislio ovo neka pjesma, sudeći po formatiranju teksta. Isprike.
Imam s tim problema, da.Fulao si temu, možeš preseliti post ovdje:Stvar je vremenske perspektive. Napišeš da u 2016-2017 nema ništa interesantno za tebe na PC-u i onda to usporediš s periodom 1996-2007. Jebote lol hahaha.A jebiga.
Di su igre.
Prave igre.
I to su samo dvije igre.
E pa po meni nije.
http://www.ffa.hr/forum/blebetaonica/poezija/
EDIT: O jbt, ja mislio ovo neka pjesma, sudeći po formatiranju teksta. Isprike.
Haha. Zbog Vudija se nadam da će PC doživjeti novu renesansu da ne bude sve tako depresivno. Što se tiče RDR, meni je i prvi bio ništa posebno. Najbolja vestern igra u svakom slučaju, ali meni i dalje samo spin off mnogo zanimljivijeg GTA serijala. Auti > konj lol
Pa bilo bi mi čudno da ti je kročenje konja i lovljenje krava po livadici te pomaganje ludim babama i skupljanje tratinčica po polju bolje od gta. Mislim ono...
RDR je bolji od bilo kojeg GTA, samo ce neznalice drugacije reci :
RDR je bolji od bilo kojeg GTA, samo ce neznalice drugacije reci :GTA ima bolji soundtrack. :
RDR je bolji od bilo kojeg GTA, samo ce neznalice drugacije reci :I metacritic i prodajni rezultati...cekaj Emila za tocne brojke..
Kruske i jabuke po meni.
U RDR ponajprije uzivas u fenomenalnoj atmosferi divljeg zapada. Krajolici su prekrasni, pogotovo u kombinaciji s promjenjivim vremenskih uvjetima i izmjenama dana i noci. Naravno fenomenalan art i grafika su dosta pomagali da se sve to digne na visoku razinu.
Zbog toga svega je npr zanimljivo prolazit kroz iste lokacije i podrucja nekoliko puta sto na prvu teba biti dosadno. Ima toga i u GTAV ali je to u RDR bilo izrazenije. I pogodili s kolicinom sadrzaja, mogao si se zabavit na razne nacine ali si imao i osjecaj pustog svijeta sto je i bit igre ovakog settinga.
Tu i tamo bi naletio na zanimljiv side quest. Nisu ti natrpali mapu s ikonama i bezveznim questovima igra se postepeno otvarala.
Naravno uz sve to bez dobrog gameplay, dizajna, zanimljive price i likova RDR nebi bio jedna od igara koja je obiljezila proslu generacije.
GTA je na drugi nacin poseban, drago mi je sto imamo oba serijala.
Šteta što je gotovo 40% main misija bilo dosadno i bez veze, a side misije monotone i repetitivne. Nadam se da će to promijeniti na bolje. Ne znam kome su bile zanimljive one misije na farmi i za onoga budalasa od trgovca sa elixirima. Ne bi se vise nikada mogao natjerati igrati taj užas od prvog dijela igre. Kasnije su misije bile nesta raznovrsnije i bolje osmisljene, ali to ne umanjuje lošu prvu polovicu.
Samo je jedan GTA! Svaka čast svim ostalim open world igrama. Jedva čekam najavu novoga gta. Jedini serijal uz nekada mgs kod kojega mi je hype na najjače!
Tih misija na farmi je bilo mozda 3 i to je jedina malo slabija stvar u igri. Dormin je vise manje sve rekao, RDR je meni mozda i najbolja igra prosle generacije.
To na farmi je vise bio neki tutorial da se upoznas s kontrolama itd.
Nije istina. Bilo ih je više. Takodjer one sa tim prodavacem elixira su bile sve kao i jedna. Svodile se na trku i/ili bjezanje od bande koja te želi upokojiti. Pacing je bio užas, a pogotovo u spomenutom prvom dijelu igre. I ne znam kakom retardu treba 5 I više misija za tutorijal. Drago mi je da je vama igra super i savršena, ali meni nije I mogao bih još mnogo stvari nabrojati zašto je tako, ali već sam dovoljno razljutio branitelje i sa takvima se ionako ne da raspravljati.
Meni. Likovi su karizmatični i koristili su western stereotipe kako bi prvo ismijali setting, a onda od njih napravili stvarno drage likove na Marstonovoj avanturi. Tempo je fenomenalan.
RDR je imao najbolju hit detekciju ikad u TPS igrama, to nikad ni GTA ni ijedna igra nije uspijela nadmašiti.
Pa odma iduca igra je bolja bila. Max Payne je imao bolju i to se nastavlja direktno na tech RDR, dok je u gta V bila nerfana.
Max Payne 3 je i dalje mehanicki i tehnicki najbolji TP shooter dosad u gamingu.
Dalo bi se razgovarati o Vanquisu, ali definitivno si u pravu da je Max Payne sami vrh i da je tehnički u tom segmentu bolji od RDR, samo ovdje, kao i u svakoj temi fanbojevi bubnu pa ostanu živi.
Max Payne nema veze sa Vanquishom.
Meni MP3 nije sjeo jer nema apsolutno nikakve mehanike osim gledaj cutscene, pucaj, gledaj cutscene.
Iako inače volim filmske igre nekako mi TPS igre moraju imat nešto više inače su mi dosadne.
Vanquish je super, izazovan i mehanicki dobro slozen. Al pricamo bas o mehanici, svaki metak je fizicki objekt renderiran i ima svoju tezinu kao i bezbroj faktora kako pucas, koji polozaj, fizika i tezina samog lika, najbolji bullet time na trzistu itd Vanquish ima stila i jedan je od najboljih TPSa isto, al maxu kroz samu izvedbu nitko ne moze prici.