Bistric , jesi igrao ista, dokle si dosao? Za one koji su pratili igru, jeli ima jos koje podrucje ili "samo" grad?
Igram svaku večer oko 60-90 minuta, pa sam eto stigao do nekih 10% priče. Trenutno idem po gradu i osvajam "safe houses", pomaže da ih imaš sve otvorene jer je tako lakše pobjeći. I radim uglavnom sporedne misije, uglavnom standardne tipa donesi liku nešto, ili prati lika i pazi da ne pogine.
Ma najzabavnije je samo trčati po krovovima. Iako mislim da bih trebao pokušati lootati air-dropove, tu bi trebalo biti dobrog oružja, ali sam tek level 5 i imam samo vodovodne cijevi i francuske ključeve :)

Još se uvijek ne usudim ići po noći, dok ne podignem malo skillove, pa to prespavam. Za sad mi je taktika ne boriti se ako baš ne moram, a ako moram onda pokušam izolirati jednog ili dvojicu i onda skok-šut nogom u glavu.

Nema drugog područja, samo je grad, mapa nije velika kao što je bila u Dead Islandu.

Meni je igra super, zabavna, da ne moram spavati i raditi ne bih prestajao igrati.

Da igra je bas zabavna. Jucer sam se jedva prisilio prestat igrat, cisto da mogu vise u coopu preci s jonnysmolom

Al igra je bas zahtjevna. Po noci se nikad u nijednoj igri nisam osjecao toliko ugrozenim. Ne vidi se nista, a cak ni povecanje gamme nista ne pomaze jer onda sve izgleda prilicno lose. Nema varanja..

Sto se tice airdropova, ja sam isao na jedan i cuvali su ga Rahimovi ljudi. Bila su trojica i nije ih bilo tesko ubit. Jest da se super pokrivaju, i izbjegavaju udarce, ali ako se maknes na odredjenu udaljenost samo te jedan prati dok ova ostala dva gledaju kako im koljes druga. Jedina stvar koja me do sad razocarala i nadam se da ce to ispravit, jer vise mi vuce na exploit nego da su to namjerno napravili.

Sta je fakat istina da se grad moze preci za 5 minuta sa onim grapling hook ? Sta je toliko mala mapa ?

Sta je fakat istina da se grad moze preci za 5 minuta sa onim grapling hook ? Sta je toliko mala mapa ?
Nije nešto velika mapa, može se pretrčati relativno brzo.

Maps are big enough to encourage exploration but don’t feel larger than those in Dead Island despite some interesting touches in the distance
Gametrailers spominje mape u mnozini, tako da se nadam da ih ima jos.

6 dana kasnije

@Bistric, jesi dosao do druge mape?

Sent from Tapatalk.

Bistric, jesi dosao do druge mape?

Sent from Tapatalk.
Nisam. Nisam niti znao da postoji druga mapa.
Trenutno sam na 22% Story - uglavnom pokusavam odraditi sve side quests koji su mi ponudjeni. Sad sam na levelu 10-11 za sva tri skilla.
A nije da malo igram, sigurno sam do sada odigrao barem 15 sati. Ima sadrzaja...

Slicno smo i mi s progressom. Sad bi negdje trebala doci druga mapa...

Sent from Tapatalk.

Bistric, jesi dosao do druge mape?

Sent from Tapatalk.
Evo upravo stigao na drugi kraj grada, pa odlucio stati za veceras.
Razvoj dogadjaja, tj. misije koje te dovedu do druge mape su super napravljene, jedva sam odlozio kontroler. Napeto, i nimalo jednostavno.
Uzivam u ovoj igri...

6 dana kasnije

Priblizavam se kraju, trenutno na 87% price, ulazim u rasplet price nakon 35 sati na brojcaniku. U ovih deset dana od zadnjeg javljanja, igra me je jos vise odusevila.
Jedan solidan dio price jako podsjeca na Far Cry 3 i 4 po svom.stilu i nacinu integracije price u open world sredinu.

Ja sam probao pirata na pc, samo prolog presao i bas mi se svidjela igra. Sad cim budem imao vremena nabavljam za ps4 da to odigram kako spada.

Meni najbolja igra koju sam do sad igrao na PS4. Jedina zamjerka ide onom Far Cry penjanju po antenama i slicnim objektima, gdje se forsira izrazito okomito pentranje

Prva AAA igra nakon dugo vremena koju bi opet odigrao ispocetka i cak isao na platinu. Sad mi cak zao sto sam je tako brzo stavio u FFA

mjesec kasnije

Prešao igru, oko 20h sve skupa, odradio brdo side misija takoder. Na kraju ispala odlicna igra sa solidnom pricom. Zombi kilanje nikad ne dosadi, bas super zabavno odradeno.
Probao Be the zombie mod, dosta zanimljivo ali ne na duge staze, probao malo i coop sa random likovima.
Sve odlicno radi. Bas neocekivano odlicna igra sa puno toga za radit.

Jedino malo sam zivce pogubio na to okolisanje i to nepotrebno pentranje pri kraju igre. I ono glupo bjezanje od zombi horde, pa bokte sve se mora savrseno proc ili se ide ispocetka.
Isto u zadnjim djelovima bilo mi je smjesno, toliko sam nalazio svega za craftat medpakove ali nema sanse da igdje nadem alkohol. Tako da sam zadnjih par sati igrao prakticki bez medpakova. Ne kuzim dal je to bio neki bug ili je to tako namjerno napravljeno.

Isto u zadnjim djelovima bilo mi je smjesno, toliko sam nalazio svega za craftat medpakove ali nema sanse da igdje nadem alkohol. Tako da sam zadnjih par sati igrao prakticki bez medpakova. Ne kuzim dal je to bio neki bug ili je to tako namjerno napravljeno.
Ja se ne sjecam da je kod nas bio takav problem. Na kraju smo imali svega u izobilju, ali mozda i zato sto smo stvarno pretrazivali svaku mogucu lokaciju i kutak...

3 mjeseci kasnije

Ima li netko ovo za PS4? Trebao bi pomoc za trofej gdje treba preci 5 questova s 3 ista igraca u coop-u

Baš su puno popatchali igru u zadnje vrijeme. Vidio sam da su sredili loot, hrpu bugova i dodali dosta sadržaja. Ali vraćanje igri će pričekati kraj Witchera. Tek onda zovi Fenix na koopanje.

9 dana kasnije

Igra je prezabavna, buraz mi ju je igral na pcu i veli mi nek probam bar 10 min da vidim kak je i onda se nisam mogao maknut iz fotelje jos nekih 3 sata, odlicno je i pristojna je grafika, dobro je optimizirana igra i vrti 70-80 fps zmaksana

13 dana kasnije

Nezz zašto mi je toliko trebalo da odrecenziram/napišem svoje dojmove o ovoj fantastičnoj igri. Vjerovatno u nedostatku vremena odgađajući posve sam zaboravio pohvalit ovu vrlo dobru igru Techlanda. Kada sam je bio instalirao pri samom izlasku bila je u dosta lošem tehničkom stanju, da bi se nakon nekoliko brzih patcheva igra transformirala u jednu stabilnu, popravljenu, glitch off igru, koja se baš u svim segmentima lijepo vrtila na mojoj konfiguraciji. Već jako dugo nisam vidio tako dobru optimizaciju kroz popravke tehničke podrške. Sjajan posao su napravili. E sad, vrlo je važno s moje strane napomenuti da nevolim baš zombie filmove, igre, općenito taj žanr ako se to uopće može nazvat žanrom, prije vrstu mutacije. Stvar je u tome da Dying Light svojom mehanikom i izvrsnom igrivošću privlači i običnog prolaska te ga uvlači u svoju zombie apokalipsu. Ako je to ova igra uspijela samnom, vjerujem da je situacija i s mnogim drugima ista.

Grafička strana igre je oku ugodna, impresivna u izvođenju i nadasve nevjerovatna u noćnom izdanju. Smatram da je ovo najbolja verzija noći u igrama ikad, barem što sam ja vidio/igrao. Nikad nitko nije pogodio taj mrak, baš savršeno pogođena paleta boje, osvjetljenja i sitnih detalja, koji služe za orijentir kada apsolutno ništa ne vidite. Izmjena dana i noći isto je za svaku pohvalu i baš je odlično pridonjelo atmosferi. Gradovi su fenomenalni, iako mi je dosta žao da u mojem igranju prvi grad je dobio puno veću posvetu i vrijeme provedeno u njemu. Taman kada sam nakon završetka igre htio provest još tonu sati u drugom gradu, sam to sve odgodio, uz neimanje vremena i izbrisao igru sa hard diska. Dosta se ekipe bunilo na priču, likove, glavnog protagonista. Slažem se da je na tom polju moglo bolje, ali se isto tako i slažem da je sve to navedeno i dosta neloše zapravo. Puno bolje sam doživio neke stvari i baš možda zato što sam preskočio Dead Island serijal mi je ovo tako dobro sjelo. Zapravo sam stvarno jako uživao upravo u tom prozvanom "mlakom" segmentu igre.

RPG elementi i cijeli sustav napredovanja i craftinga mi je ovdje apsolutno fenomenalan. U nešto više od 30 sati koliko mi je trebalo za prelazak cijelo vrijeme me je upravo taj osjećaj napredovanja, ultra zabavan gameplay, otkrivanje novih poteza tjerao naprijed i igra mi u nijednoj sekundi nije dosadila. Kažem razumijem ekipu koja kaže da je igra reciklirana verzija Dead Islanda, ali meni koji sam preskočio taj serijal, koji je kod šire publike očito puno lošije prošao nego Dying Light, ovo je fenomenalna igra. Nisam ju ni izbliza kompletirao kako sam htio sa svim sporednim misijama i challengima, ali definitivno će ići još jedan prelazak uz ganjanje 100% kompletiranosti. Ova igra to zaslužuje u svakom pogledu. Same sporedne misije su mi bile zanimljivije nego hrpetina glavnih misija u puno razvikanijim AAA igrama, a to dosta govori o zaokruženosti ovog proizvoda. Obožavam igre ovog tipa, gdje se od vas zahtjeva da se malo pomučite kako bi u kasnijem stadiju igre bili OP prema neprijateljima, ali do tog treba puno strpljenja i jedan dugačak put proč najprije. Da su priča i likovi bili bolji što se igri prigovara, ovo bi mi išlo u 95+ kategoriju, ovako je to beton tvrda devetka, koja čeka na ponovno uživanje.

16 dana kasnije

Ima tko da bi prodao ovu igru za PS4?  :*