Glitch iliti bug, koga briga
US acc only
Kupiš sezon pass I dobiš igru

https://www.cheapassgamer.com/topic/341854-dying-light-ps4-season-pass-is-the-actual-game/

Sent from my GT-I9505 using Xparent Skyblue Tapatalk 2

Proslo je, ja sam pokusao kupit i nije proslo.

Šteta što je već gotovo, samo 20$ za igru...

Makar, ja sam onda kupio s tog istog foruma za 25$ od jednog lika. Vjerujem da ce bit jeftinih slotova tamo

bas mi je danas splasnuo entuzijazam za dying lightom, mrzim ovo sto danas izdavaci rade i salju review kopije na dan izlaska igre. doslovno nas sve prave budalama  :(

Nisam ni jedan review pogledao, šta je opet kao AC Unity broken, bug infested game.

Nisam ni jedan review pogledao, šta je opet kao AC Unity broken, bug infested game.
pa nisi ni mogao pogledati kad ih jos uvijek i nema a onih pravih ni nece biti bar dva dana jos.

pa nisi ni mogao pogledati kad ih jos uvijek i nema a onih pravih ni nece biti bar dva dana jos.
Ja cu je veceras zapoceti, ali mislim da se moze primijeniti pravilo: Ako ti se svidio Dead Island, igraj. Ako nije, obavezno izbjegni.

Meni su oba Dead Islanda bila odlicna, pa me niti ne zanimaju recenzije.

Jedino sam vidio neku nizozemsku recenziju do sad. Bilo je oko 85, tako da se nadam najboljem.

dead island nisam bas nikad igrao iz glupog razloga sto me malo podsjecao na dead rising koji mi je bio preglup. dying light mi izgleda nekako svjezije, taj parkour element u ovakvoj tematici nebi nikad ocekivao a djeluje ipak nekako simpaticno. ma probat cu ga sasvim sigurno isto kao sto cu probat i AC unity ali eto bitcham jer mi se pocinju gaditi devovi i izdavaci sa svojim metodama.

Fenix si uspio odigrati Dying Light? prvi dojmovi?

jel još netko započeo s igrom? Bistric

Igrao sam nekih sat vremena. Prošao sam prolog, ustvari neka vrsta tutoriala i prva misija.
Nakon te prve misije se otvara mogućnost igranja u co-opu -- znači isto kao što je bilo u Dead Islandu.

Sličnosti s DI:
- Co-op
- Sustav misija i sporednih misija
- Looting
- Crafting novih predmeta (zdravlje, lockpicks, molotovi, petarde za zbunjivanje zombija...) te crafting oružja (struja, vatra....), a sve to kroz pronalaženje blueprinta
- Skillovi

Novosti:
- Tri vrste skillova, nagrađuju posebno borbu, posebno parkour, i posebno izvršenje misija
- Fluidni parkour. Ovoga me bilo najviše strah, ali toliko je intuitivno i jednostavno, i skoro da nema gdje ne možeš skočiti i preskočiti. Cijelu prvu misiju sam pretrčao po krovovima

Do sada nemam zamjerki na grafiku, i nisam iskusio nikakve bugove ili slično. Igra je zaista solidno napravljena, što je fantastično za Techland.

Jedva sam prestao igrati, jako sam zadovoljan.

Bas mi je drago svida mi se igra ali sam bio nekako skeptican.

Ja cu tek navecer probat. Vesele me Bistricevi dojmovi

Par stvari koje mogu nazvati nedostatcima, a možda samo treba malo za naviknuti se.

- Parkour (skakanje) je R1. To mi je malo neobično. Navikao sam skakati sa X, pa se često dogodi da pritisnem X i ništa se ne dogodi. Ali kad se organiziram, nije problem.
- Da bi se našao loot ili oružje, tada treba pritisnuti i malo držati X. Imaš neki "Survival instinct" i on kao sonar odašilje signal i pronalazi loot i slično.To mi je malo bezveze... A i često u brzini skakanja zaboravim pritisnuti, pa će se sigurno događati da propustim puno loota.
- Lockpicking je mini-igra sa oba analoga, i dosta je pipavo, a igra baš ne daje dobar tutorial za to osim "vrti analoge". Polomio sam ih barem 5-6 za otvoriti neke zaključane sanduke dok nisam prokužio, a onda unutra neka glupost, malo kave ili izolir-traka. Nadao sam se da će u tim velikim sanducima biti barfem neko bolje oružje ili nacrt.

Par stvari koje mogu nazvati nedostatcima, a možda samo treba malo za naviknuti se.

- Parkour (skakanje) je R1. To mi je malo neobično. Navikao sam skakati sa X, pa se često dogodi da pritisnem X i ništa se ne dogodi. Ali kad se organiziram, nije problem.
- Da bi se našao loot ili oružje, tada treba pritisnuti i malo držati X. Imaš neki "Survival instinct" i on kao sonar odašilje signal i pronalazi loot i slično.To mi je malo bezveze... A i često u brzini skakanja zaboravim pritisnuti, pa će se sigurno događati da propustim puno loota.
- Lockpicking je mini-igra sa oba analoga, i dosta je pipavo, a igra baš ne daje dobar tutorial za to osim "vrti analoge". Polomio sam ih barem 5-6 za otvoriti neke zaključane sanduke dok nisam prokužio, a onda unutra neka glupost, malo kave ili izolir-traka. Nadao sam se da će u tim velikim sanducima biti barfem neko bolje oružje ili nacrt.
Da, ovo i mene buni da nije X za skakanje. Doduse, samo sam prolog presao, stigne se jos naviknut.

Parkour je super napravljen, bas je gust skakat uokolo. A koliko sam skuzio, i primoran si da bjezis, upustanje u konflkt s zombijima i nije bas najpametnije. Brzo te outrunnaju. Ovo malo koliko sam igrao, bas je bio pravi survival, sto volim. Ali ipak sam se usrao dobro kad je pao mrak prvi put

Bumper jumper , ne volim to u igrama.

zahajcali me budete za tu igru (dying light) , to nije dobro nikako

Ne znam, ono sto sam vidio mi se nije svidjelo, nekako je cudna to kombinacija, PC je recimo pretrpan takvim igrama, a jos imas sve putem onlinea, interakcija s igracima, lootanje, survival itd.

Doduse, H1Z1 bi trebao doci i na konzole, e to je jbena survival zombie pvp i pve igra.

@Bistric , jesi igrao ista, dokle si dosao? Za one koji su pratili igru, jeli ima jos koje podrucje ili "samo" grad?