StarFox_N fensisuperstar Znao sam da ga Larian neće raditi. Tu je hype dosta pao. Sad nakon ove vijesti sve je palo u vodu.
fensisuperstar StarFox_N Znao sam da ga Larian neće raditi. Larian je rekao da ga nece radit jos prosle godine. Strasno. Zabriji kakvo čudo bi napravili…
StarFox_N fensisuperstar Navodno jer je izdavač počeo jesti govna i pametovati im kako i šta da rade. To sam negdje pročitao. I bolje da su ih odjebali. Neka ostanu neovisni i rade po svome. Barem znaš da će im igre biti top. Što se BG 4 tiče… R.I.P
fensisuperstar StarFox_N zar nisu oni bili sami svoji izdavač. Misliš na vlasnika IPa wizzardse? @Zero divinity os1 i 2 su remek dijela.
Zero Divinity je isto fantastičan IP i ono najvažnije njihov. Što se više vežu za jednu franžizu, to je zapravo veći gubitak što oni mogu ponuditi. Ovako je ispalo još bolje.
StarFox_N fensisuperstar Evo link za članak: https://www.techtimes.com/articles/307024/20240804/baldur-s-gate-4-canceled-despite-substantial-development-larian-studios.htm Vjerojatno sam krivo skužio. Oni su izdavači. Nije do toga.
fensisuperstar StarFox_N otvorim članak i skoči mi ovo @chono :-D daj mi nađi te samohrane majke milijunašice
oxi Miro trebalo mi je da se malo nasmijem, išla popravit onu sporo spuštajuću dasku za wc, i sada je normalna daska jer sam pukla onu jednu plastiku koja ide unutra jer sam pogledala jedan yt video i umislila da znam zategnut.