Jbg, krivi su debili koji ožene cum dumpstere.
Malo smijeha
Veigue
Ovo je odlično
Real story ili?
Bilo je na chanu, pa ne možemo biti 100% sigurni.
Zvuči realno. Nema nekog pretjerivanja.
Yup zato i pitam jer nije baš pretjerivao. Svejedno odlično za pročitati
Ja sam davno odlučio, ako se ikad oženim i budem imao djecu, svi idu na dnk analizu. Sreća pa na ovom forumu nema SJW-a i feminazija da sad počnu bacati svoje uobičajene argumente.
Sreća pa na ovom forumu nema SJW-a i feminazija da sad počnu bacati svoje uobičajene argumente.Da, vidiš. Dora već neko vrijeme nije aktivna.
[deleted]
Malji kad se budeš ženio jebat ću ti ženu i celji život ćeš moje dete pelene da kupuješ...
Davno čuo od jednog starog Makedonca kad si je kolegu zajebavao
Ja imam jednog svog i dva za koja sam siguran da nisu moji(od žene su jelte) pa mi to ne predstavlja problem
Neki put se vise razočaraš u vlastitu krv nego u tuđu nažalost ali o tom bi se dalo do jutra.
Like a boss Dabar.
Tako se to radi.
Mada sam ti ja skeptičan po pogledu tih polovnih žena.
Da se ne uvrijediš kolega, ozbiljno, mi tu kod nas zovemo te cure ili ženske "polovnjača"
Ništa protiv ženski općenito nemam pošto mi je i mama rastavljena i ima dečka kojemu ja i brat ne smetamo(on ima jednog i jako jako smo si dobri)
Meni ti prijatelji govore da je uvijek bolje naći takvu sa bebom(samohrana mater koju je netko zajebao)
pa barem neće laufati okolo.
Ima li u tome istine?
Ja sam skeptičan, uvijek si mislim ona koja zajebe jednom, zajebe uvijek.
Imao sam takvu jednu u razredu, sad ima 23(ko ja ofc) i već drugo dijete sa drugim dečkom.
Sa prvim je bila ozenjena, s ovim samo zaručena.
Ali svakako ta ga brzo štampa.
Savjetuj me
[deleted]
Kolegi Shooteru piše u potpisu ono kaj se meni desilo.
Nema tu pravila niti nekih pametnih savjeta.
Život se živi i na njega te ne može pripremiti nitko
Ni jedna knjiga ni jedan savjet.
A ja sam zadnji koji će dijelit životne mudrosti
Raziel & HeatIma toj slici podosta.
Vjerujem da ste vidjeli ovo:
/cut
Sjećam se kad sam je prvi put pročitao, bio sam na momente prestravljen, jer se fakat može svakom desiti.
Ali doduše ja sam izrazito ružan lik, žut, klempav i imam specifične zeleno/plave oči, pa bi lako prepoznao jel klempo moj.
Sama činjenica da je sa chana umanjuje vjerodostojnost za jedno 30-40%
Ma tko je taj (((Chan)))?
Ma tko je taj (((Chan)))?Jedan kinez sa kajzerice.
Ma tko je taj (((Chan)))?https://www.youtube.com/watch?v=OKkqjh6ChtE