kako ne završiti u frendzonu

• [deleted]

To je od našeg zupnika cini mi se.
Bolesnik na kvadrat.
Hitno zatvoriti i sve one koji idu u tu vukojebinu.

Da ovo za sisanje je presedan majku ti tvoju, ja se sisam celavo po ljeti i brijem glavu ziletom, dosta me ljudi cudno gleda ali boli me rac.

No ovo gore je bolest i mislim da tu nema čovjeka koji se nece sloziti.
Ovo je diktatura prve klase.

Zivili popovi !

Ovo nema veze s zdravim mozgom

Cudi me da nema nekaj s tetovazama-kumi roditelji itd

Po tom papiru bolje ne ići na krizmu...

Ajde, još ima vremena otkriti tko je pravi otac.

Dođe muškarac na ispovijest u crkvu i uđe u ispovjedaonicu kako bi olakšao dušu. Dok je ulazio u crkvu primijeti ga zvonar. Vidjevši na licu muškarca da se radi o nečemu ozbiljnom odluči iz radoznalosti prisluškivat ispovijest. Kaže muškarac oče učinio sam nešto užasno. Pita ga pop šta je tako užasno učinio na što mu ovaj odgovori da je jeb*o mačka. Pop sav zgrožen pita kako je to mogao učiniti na što mu muškarac odgovori da je nabio mačka u čizmu da se ne može odupirat, nedugo nakon toga u ispovjedaonicu ulazi zvonar i kaže, e vidite velečasni tako se to radi ,a ne da ja držim prokletog mačka pa mi ruke budu sve izgrebane, krvave i izgrižene.

Nije smijesno ovako jer nemam screenshot ali moram podjelit ovdje.Znaci frend je slucajno direktoru firme u kojoj radi poslao sms "ej kupio sam Doom". Nazad je dobio " oprosti ne razumijem tvoju poruku". Ja sam se pokidao.

teži multi kulti sa barikadama