Vrijedi li igrati stariju Killzone trilogiju redom prije ovoga? Napokon sam se dočepao ovoga, a vidim da za PS3 postoji Killzone Trilogy koji bi onda možda odigrao prije Shadow Fall-a. Jedinicu jedino nisam nikad igrao, a dvoju i trojku jesam i to su mi jedni od najbolji FPS-ova ikad. Znači u pravilu je pitanje vrijedi li odigrati prvi Killzone?

Da odmah kažem, znam da Shadow Fall nije nešto (tako mi svi kažu), ali svejedno želim odigrati.

Brijac
    Isplati se samo zato što su dosta dobre igre. Mislim da nema velike povezivosti između prijašnjih i Shadow Falla.

10 dana kasnije

Brijac

Odigrao sam jedinicu nedavno, a prije toga u doba kad je izašla na PS2 i to je jedini Killzone koji sam odigrao. Pošto si fan dvojke i trojke, preporučujem, ali generalno, igra je zastarjela. Zastarjele kontrole ciljanja, kretanja i covera. Nema ciljanja oružja već samo zumiranja i to ne svih oružja.

Priča potencijalno dobra, ali loše izvedena, dok su likovi, glasovna gluma i scenarij katastrofalni jedina pozitivna stvar je da ima dosta humora.

Grafika za PS2 eru je bila u razini blockbustera, ali i danas može proći kao PS3 naslov. Zvuk pucanja jednoličan, sa povicima neprijatelja koji su repetivni.

Lokacije su zanimljive i raznovrsne, iako prazne sa jednoličnim tipovima neprijatelja.

Checkpointovi su udaljeni, te ako pogineš gotovo cijeli level moraš ponoviti, a igra je i na normal izazovna, dok je na hard poteška čiju težinu temelje oskudni checkpointovi.

Preporuka samo fanovima serijala i onima kojima se igra poteški old school FPS naslov.

Legendary_Hero

Već sam ga riješio. Nije mi baš sjeo zbog zastarjelosti i nikako se ne bi složio da može proći kao PS3 naslov jer užasno izgleda naspram dvojke.

4 mjeseci kasnije