Živio Helgan, smrt spoljašnjim i unutrašnjim neprijateljima!!!
PS4 sam kupio u februaru isključivo da uhvatim nešto KZSF multiplejera, da nije te igre ni sada ne bih imao razloga da uzimam četvorku.
Kampanju nisam igrao, a nemam ni vjere da će Guerilla uspjeti da iskoristi potencijal koji ima priča serijala, naročito poslije raspada kakva je bila KZ3 kampanja.
Sa KZSF multiplejerom sam generalno zadovoljan.
Konačno su pogodili ''spawn'' sistem (treća sreća ) i sposobnosti klasa, nema ništa iritatnno kao ''boost'' u dvojci ili neke druge gluposti u trojci, a TDM je neuporedivo bolji od vrlo lošeg Guerilla Warfare moda u KZ3.Upravo zahvaljujući TDM-u igra je skoro tri godine od izlaska solidno aktivna.
Capture & Conect i Capture & Move modovi su fini dodaci u Extended Warzone, mada je Beacon theft- .
Mapa su korektno urađene, mada je očigledno da nemaju tu strast i ambicioznost koje su imale KZ2 mape.Nažalost, igra je i skoro operisana od atmosfere koju su imali KZ2 i KZ3.
Botovi za podršku i onako i ovako, nekad korisni, nekad ne....rekao bih mali korak unazad u odnosu na KZ3.
Takođe nisam zadovoljan arsenalom oružja.Trojci je dosta moglo da se prigovori, ali ja sam u njoj našao zanimljiva oružja sa kojima mi je bilo vrlo zabavno da igram.LS-57, STA-11, M-82 SE, M-224, STA-3, STA-11 SE.U SMG i LMG kategorijama, KZSF mp ne da je podbacio, nego skoro nema ništa.
Sve u svemu zadovoljan sam, ostaje mi da se nadam da će serijal biti nastavljen.