Killzone Shadow Fall
Vidim već nekoliko dana igraš ponovno kampanju. Pretpostavljam da si zato otvorio temu
Inače meni jako dobra igra iako najslabija u serijalu. Uživao sam u mp i za jedan launch naslov stvarno kvalitetna igra!
Hehe da da presao bas na hardu, a i cistio sam jucer podforum i vidio fali tema.
I dalje smatram da je ovo odlicna igra iako potpuno drugacija od proslih igara - i mozda bas zato slabija. Al kad se makne hype i "next gen" dobijes odlican paket. I kao launch naslov je to jako pozeljno. Kampanja je na mjestu, atmosfera u helghan dijelu grada kao da igram Mankind Divided u aug getu. Gluma i level dizajn su mi bas vrh. Pogotovo kraj igre. Steta da multy ima jako malo igraca al srecom igra ima odlican botzone kao i svaka KZ igra pa uvijek mozes namjestiti mec i mapu koja ti se igra ako dobijes volju. Plus, sve mape su free bile od launcha a multy dubok i razradjen. Ne kuzim kako ovo moze nekome biti losa/smece igre. Launch igre uvijek imaju poseban zadatak i kida ih se u detalje ali igra kao igra je jako dobra.
Btw koliko graficki rula i danas. Koliko ostalih developera nisu ni dostigli ovu kvalitetu. Kakav ce tek bit horizon. Nije ni cudo da ih ND stalno toliko hvali lol a to nesto govori.
Nadam se da ce bar GG Cambridge izbacit novi KZ.
Jedva čekam probat ovo kad tad, znam da će mi se full sviđat. :)
Meni je igra vrh.
One sporije dionice su mi cak odgovarale.
Atmosfera mi je odlicna, igra izgleda bas lipo.
Jedina zamjerka na ponekad blesavi checkpoint.
MP mi je dobar takodjer, iako sam igrao solo pa se nisam bas predugo zadrzao.
Meni isto, fenomenalna kampanja sa zanimljivom pricom i zabavnim gameplayem, grafika vrh, ali ju se raskidalo u komade iz glupih razloga, steta.
Bolje da sam se manio ove teme. Obožavam KZ serijal i sad još vaši dojmovi, cmon guys. :(
Men ova igra nije nikak sjela, bas ono cisti prosjek po svemu. Ali nisam nikad igrao prijasnje nastavke pa mozda zato!
Ne bi ni ovaj nastavak igrao da nisam dobio igru za poklon
Ja i dalje stojin iza svoje izjave da je Killzone 2 jedan od najboljih fps-ova ikad, a da mu ostali nastavci nisu ni prismrdili jer su otisli u casual COD vode.
Shadowfall mi je ok bija za jedanput prić, osin toga nista. MP mi je bas zaboravljiv i dosadan.
To ne samo da je tvoja izjava to je cinjenica. KZ2 je najbolji fps sto sam ikada odigrao. Recoil, movement, tezina oruzja, feeling, fizika, atmosfera, zvuk, multy sve. Savrsenstvo! Prica i duljina su kaka...
Bome KZ2, a ove godine mu se i novi Doom pridruzio u samom vrhu FPS-a ako se mene pita.
Svakako Doom moram odigrati. Malo je fps-ova kao novi Doom i KZ2, previse cod-ova, battlefielda i njihovih klonova. Svi slicni ko jaje jajetu, a tesko da te ista moze privuci kod njih. Priznajem B1 mi izgleda interesantno prvenstveno zbog settinga, fizike, a moram i grafiku spomenuti.
Shadow Fall cu takodjer kad tada odigrati, ali cisto zbog toga sto sam odigrao sve prijasnje, a i ne vjerujem da moze biti puno gori od kz3. Kad se samo sjetim koliko ga je Amar nahvalio u recenziji, a kada sam ga odigrao nije mi bio ni blijeda sjena onoga sto je KZ2 donio i bio u svoje vrijeme...
Pitanje: postoji li mogucnost igranja KZ2 na ps4, tj imali digitalka ili neki collection? Ne da mi se traziti...
Ja i dalje stojin iza svoje izjave da je Killzone 2 jedan od najboljih fps-ova ikad, a da mu ostali nastavci nisu ni prismrdili jer su otisli u casual COD vode.Sve dobro rečeno osim zadnje rečenice.
Shadowfall mi je ok bija za jedanput prić, osin toga nista. MP mi je bas zaboravljiv i dosadan.
Premda nije bio ni blizu razine ko u KZ2, dalo ga se igrati i neko vrijeme me držalo igranje u MP-u.
Singleplayer je solidan, pretjerano popljuvan kao i igra općenito, ali nemože se mjeriti sa dvojkom.
Ustvari, ništa se nemože mjeriti sa dvojkom, takva igra izađe jednom u 10 godina.
Živio Helgan, smrt spoljašnjim i unutrašnjim neprijateljima!!!
PS4 sam kupio u februaru isključivo da uhvatim nešto KZSF multiplejera, da nije te igre ni sada ne bih imao razloga da uzimam četvorku.
Kampanju nisam igrao, a nemam ni vjere da će Guerilla uspjeti da iskoristi potencijal koji ima priča serijala, naročito poslije raspada kakva je bila KZ3 kampanja.
Sa KZSF multiplejerom sam generalno zadovoljan.
Konačno su pogodili ''spawn'' sistem (treća sreća ) i sposobnosti klasa, nema ništa iritatnno kao ''boost'' u dvojci ili neke druge gluposti u trojci, a TDM je neuporedivo bolji od vrlo lošeg Guerilla Warfare moda u KZ3.Upravo zahvaljujući TDM-u igra je skoro tri godine od izlaska solidno aktivna.
Capture & Conect i Capture & Move modovi su fini dodaci u Extended Warzone, mada je Beacon theft- .
Mapa su korektno urađene, mada je očigledno da nemaju tu strast i ambicioznost koje su imale KZ2 mape.Nažalost, igra je i skoro operisana od atmosfere koju su imali KZ2 i KZ3.
Botovi za podršku i onako i ovako, nekad korisni, nekad ne....rekao bih mali korak unazad u odnosu na KZ3.
Takođe nisam zadovoljan arsenalom oružja.Trojci je dosta moglo da se prigovori, ali ja sam u njoj našao zanimljiva oružja sa kojima mi je bilo vrlo zabavno da igram.LS-57, STA-11, M-82 SE, M-224, STA-3, STA-11 SE.U SMG i LMG kategorijama, KZSF mp ne da je podbacio, nego skoro nema ništa.
Sve u svemu zadovoljan sam, ostaje mi da se nadam da će serijal biti nastavljen.
Sad sam i ja dobio zelju da ponovno odigram KZ2. Mozda i najbolji FPS koji sam igrao, a u MP sam utukao preko 100 sati, samo sam u Unchartede vise.
Mogao bih i Shadowfall nabavit, ali prije toga i trojku treba odigrat.
Nade se igra za 60-70 kn po netu..za te novce se isplati.
Evo i topik :)
Pogledao sam malo gameplay-ove i jest drugačije ali će se definitivno odigrati, sigurno je bolje od većine današnjih FPS-ova.
Pređoh i kampanju, bojao sam se da će biti teško smeće, ali je ispala sasvim korektno urađena.
Igra je stvarno nekako drugačija od prethodnika, sporija, nekoliko puta sam se pitao ''zašto nema više neprijatelja?'', ali sa izuzetkom par djelova (šuma u drugom poglavlju i kraj sedmog) ne mogu ništa posebno da prigovorim.
Priča je takva kakva je, ništa posebno, ali ni uvredljivo glupa, mogla je biti bolje razrađena i dosijei i novine nisu trebali biti u ''missable collectibles'' kako bi se bolje upoznali sa istorijom događaja i stanjem na Vekti.
Sve u svemu, smatram da je Killzone: Shadow Fall dobra igra i u multiplejeru i u kampanji, naročito kada se uzme u obzir relativno kratak period između KZ3 i KZSF i prelazak na novi hardver.
Mene faking čudi što još uvijek čekaju s nastavkom!?