Tuhy Mislim da ljude više smeta što on brani Oled tv-e kao da su bogomdani i kao da jednostavno ne postoji ništa drugo što bi pariralo tim tv-ima.
I sta ljudi rade onda? Isto sta i on samo kontra.
Najgore sto non stop burn in pa burn in. Dobit cu ja burn in na mozgu od silnih sranja koja se daju procitati.
Jedno je kad je ruganje, a drugo kad za ozb odgovaras nekom. Tada npr predlozis covjeku Samsung qled ili kak se vec zove i pricas dobre strane o njemu i mozebitne lose, a ne da bi uzdigao taj tv ubacujes OLED u spiku i burn in - burnout.
Netko me pita dali se isplati uzeti ps5, ja kazem da i onda nastavim srati po xboxu umjesto da objasnim zasto je bas ps5 dobar izbor. To je samo jedan primjer.
Nijedan tv nikada nije i nece biti savrsen. Nijedan komad tehnike nije i nikada nece biti savrsen.
Znam da je tesko povjerovati nekima koji su fenbojevi nekog brenda, ali tako je...
Volio bih da ljudi vise koriste svoja iskustva sa tehnologijom kao Argumente nego neke jutjub videe i rekla kazala koji su tu da poberu svojim idiotskim nazivom i razljepitom facom na thumbnailu sto vise klikova i lajkova te samim time para.
I da sad @pravednik ne misli da na njega aludiram jer to rade gotovo svi. Prvi drug fensi kojem Linux koda je brat pa ga kaci dje kod stigne, a vidjeli smo u TLoU2 gdje su se vjesala tudja misljenja non stop umjesto da su ljudi napisali svoje misljenje koliko god se znali i neznali izraziti.
Ali, ali ovaj video kaze sve sto ja mislim! malo morgen! Ako ne znas napisati svoja iskustva i stavove onda nazad u prvi osnovne pa sve iznova.