Fenix
Monitor spojen na PC te sam malo testirao.
Za početak ako netko ima problema sa spajanjem Hisense televizije na PC i 2.0 / 2.1 vezom...
Pošto sam kupio HDMI 2.0 kabel od 10m radi slaganja muku sam mučio da uopće televizija proradi na HDMI 2.0 vezi te sam mislio da je nekvalitetan i predugačak kabel te šteka; pucanje slike, pucanje zvuka, gubljenje signala i slične pizdarije.
To sam uspio riješiti tako šta sam pixel format prebacio sa RGB 4:4:4 na YCbCr 4:2:2 i uključio sam HDMI Link Assurance iako neznam dali on koristi čemu; no pomaže u komunikaciji sa računalom tako da sam ga ostavio...
I zbilja, velika je razlika u povezivanju sa 1.4 kabelom koji ograničava 1080p@30 ili 2.0 koji to sve diže na 4k@60 postavke
Po pitanju HDRa - Probao Blair Witch, Watch Dogs: Legion i Days Gone te u sve tri igre izgleda jako lijepo. Pogotovo me iznenadilo koliko Blair Witch igru digne na višu razinu iako smo u šumi i mraku!
Zanimljivo kako mi je u Blair Withc i Legion igrama prepoznalo da TV ima HDR i mogao sam ga uključiti u opcijama dok sam za Days Gone ora uključiti HDR opciju u Windowsima da bi proradio.