Dobar je Mall. Ja već svašta uzimao od njih. Jedino ne znam kakvi su kad rikne nešto.

Ja sam bas TV uzimao iz Mall-a prije 2 godine. Covjek ti donese tamo kutiju i mozes slobodno pregledati TV prije kupnje.

Ja bi ti kao trgovac iskreno i bez zadrške tamo na sred dućana opalio šamarčinu da mi počneš pregledavati televizor.

Kad bi pitao zašto ste me pljusnuli, rekao ja ću vas tužiti i ne smijete me tući ili slično, zalijepio bi ti još jaču pljusku s druge strane.

Koji bog ti u dostavnom centru imaš pregledavati televizor? Jesi ti neki inženjer s rengenskim vidom koji će kroz kutiju vidjeti je li što pokvareno na novom tv-u?

Jesi ti neka napredna kontrola kvalitete nakon one tvorničke?

Dajte se ljudi skulirajte. Nikom niste bitni ako ste kupili televizor za 3000 kuna.

weky

U Mall-u sam kutiju pregledao da nema ostecenja i to je to. Dok su mi u Elipsu sami otvorili kutiju, spojili TV i provjerili da li sve radi. Pretpostavljam da su onda nakon toga imali mokre snove na to kako bi šamarali sve kupce.

Da netko ima morbidnu ideju da testira u dućanu radi li TV, ja bi tražio drugi zapakirani.

Jedini koji odpakirava televizore sam ja, doma.

Ne znam, općenito ne bi mogao raditi to šta radi Tuhy. Naklon do poda.

Što se tiče narudžbe online, sve dok preuzmete čitavu neoštećenu kutiju nemate briga pa da TV i ne radi lol reklamaciju moraju uvažiti, tako je prijatelj naručio TV sve lijepo i krasno otvori kad pocijepan ekran, riječ je bilo o trgovini Centar Tehnike, tražili su samo slike televizora i kutije iz svih kutova kako bi se uvjerili da nije bio problem u transportu jer je kutija bila neoštećena poslali mu novi, bez ikakve drame, kako je takav došao u kutiju uopće 😂😂

12 dana kasnije

Sto uzet od 65inca a da je solidno i sto jeftinije. Znaci koristit ce se u boravku za obicne kanale, netflix i youtube. Imam svoj stari sony tv pa me nervira 100 daljinskih za receiver, media player i to kad moze bit sve na telki naravno i FHD je, vrijeme ga je pregazilo. Za gaming na ps5 imam drugi tv u game roomu.
    Kakvi su ovi https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/HISENSE-65A7100F/

S1r1uS Hisense je ok za taj cjenovni razred, ali te cijene su napuhane i ni blizu realnih kako bi akcija bila atraktivnija. U ovom trenutku su 500-1000 kn jeftiniji od konkurencije (Mall.hr) u prosjeku.

Btw. nisam ekspert, ali čini mi se boljim izborom ići na HISENSE 55U7QF, jer je jednostavno bolji i napredniji unatoč manjoj dijagonali.

5 dana kasnije

S1r1uS IPS je.

A gle. Cijena definitivno izgleda super s obzirom na dva poklona. Ali izuzev ambilighta zbog kojeg ćeš biti sretan, ovo nije nešto posebno dobar TV.

Razmisli možda i o nekim Samsunzima. Za ispod 6000 kn.

Ja isto gledam neke modele i akcije sad uoči Eura. Nije isti cjenovni razred, ali vrti mi se ponuda oko TCL 65C815, Samsung QLED 65Q80T, Sony Bravia KE-65XH8096. Makar kontam da i LG Nanocell ima što za ponuditi. Ne znam, uzeo bih nešto od 65 inča uglavnom, LG CX za 9000 je isto super ponuda, ali to je 55. Za Mall.hr su inače dobra iskustva?

Zero 65XH8096

Ja ovog možda i ne bi. 90xx rađe ako gledaš njih. Cijena bi trebala bit slična ko Q80T.

Ja sam na kraju kupio 65xh9096 i prezadovoljan sam. Brz, slika odlična, sve štima. Jedino je ugao gledanja malo slab, ali ne možeš imati sve jel.

Meni je krivo kaj nisam reagirao na vrijeme i kupio 65XJ93 za 9500 kad je bio na akciji.

Tzereen Zbilja ja mislio da je VA. Ne kuzim ima brdo modela istog tv-a.
          A u kojem smislu je los. Sta kvaliteta slike. Gledao malo po yt i dosta je brz android na njemu. To mi je vise za boravak, yt i netflix. Svi ga hvale barem po netu.

S1r1uS a ono, to je neka srednja klasa. 60Hz, 400 nita svjetline i još IPS. Ništa posebno.

Gle, za nezahtjevne korisnike je možda i ok. Pogotovo ako nisi vidio nešto bolje. A pogotovo Philips može kupiti ljude s tim fensi Ambilightom koji može biti itekako fora.

Vidi recenzije na službenim stranicama (iako ne mora to biti naročito relevantno):
            https://www.philips.co.uk/c-p/65PUS8545_12/8500-series-4k-uhd-led-android-tv-with-ambilight-3-sided#reviews

Vidi recenziju od sličnog modela, ali klasu niže - bez Ambilighta i Androida.
            https://hdtelevizija.com/2021/02/17/philips-55pus7805-4k-uhd-tv-video-recenzija/

A na kraju dana, kak je jedan forumaš napisao nedavno - uzmi neki svoj film/seriju na sticku, prošetaj se u dućan di imaju njega ili recimo Samsunga Q60T pa se poigraj s postavkama i pogledaj. Istina, dućan ne nudi uvjete kao doma, ali probaj.

Zero
            Primakni kauč ili fotelju i uzmi 55" OLED, oči će ti biti zahvalne 😁!

Kaj je - je. Sancta sad ima odličnu ponudu LG OLED-a.

55 CX - 8.249 kn
            65 CX - 12.749 kn

S 5 godina garancije i 2 godine kaska.