- Uređivano
Evo da se pohvalim novom prinovom, nemam veliki budget, ali uspio sam si ovo priuštiti za next gen
https://www.samsung.com/hr/tvs/qled-tv/q70t-55-inch-qled-4k-smart-tv-qe55q70tatxxh/ updateam slikama kad stigne
Evo da se pohvalim novom prinovom, nemam veliki budget, ali uspio sam si ovo priuštiti za next gen
https://www.samsung.com/hr/tvs/qled-tv/q70t-55-inch-qled-4k-smart-tv-qe55q70tatxxh/ updateam slikama kad stigne
StarFox_N za sada vrlo zadovoljan. Morao sam si sam podesavatati sliku za Filmmaker i Gaming te Gaming HDR mode jer tvornicke poatavke nisu kako bog zapovida.
HDR u npr Resi Village je brutala. Kvaliteta slike je vrhunska i tu nemam aposlutno nikakve primjedbe. Input lag nisam primjetio da smeta sto je dobro, a probao sam desetak igara.
Sucelje dobro, brzo i daljinski upravljac dosad najbolji koji sam imao prilike koristiti.
Gledati bluray filmove na ovom TV je druga dimenzija.
Tzereen vec imam UHD primjerak filma i planiram dalje samo takve kupovati, ali, nazalost, jos nemam player koji moze to reproducirati. Razmisljao sam uzeti jedan, ali kako znam da nove konzole pokrecu iste cini mi se malo uludo bacena lova, medjutim problem je sto ne mogu doci do novih konzola.
At this point mi je tak svejedno koju cu uzeti PS ili Xbox, samo da mi se dokopati vise!
Cim bude prilike odgledati cu nekoliko filmova i javiti dojmove jer sam prvenstveno zbog filmova i uzeo ovaj TV i kao i tebe me najvise zanima kako se izvode ti UHD filmici u najboljem svjetlu.
maverick mislim da imaš dobrih Panasonic i Sony UHD playera, a da nisu preskupi. Ali da, ako ionako planiraš uzeti konzolu, možda je bolje pričekat. Iako, ako se sjećam inicijalnih testova, mislim da nisu oduševile po pitanju UHD reprodukcije. Morao bih se podsjetiti. Mislim da su flatpanelshd i Bluray.com testirali obje.
Edit:
Ali da, pogledat te filmove u punom formatu i "with all the bells and whistles" mislim da je nezaboravno iskustvo. Uživaj!!
Edit2:
I ovo što kolega ispod kaže!
Tzereen aj bas ako ti se bude dalo provjeri ovo sto kazes. Ako reprodukcija i nije neka na konzolama onda cu uzeti neki br player jer bih ionako najradije, ako bih uzimao ps5, uzeo digital only verziju.
ante-sb imam, nazalost onu base verziju sa samo full hd opcijom gledanja jer to koristim preko sestre, a ona nema UHD tv pa je uzela taj paket. Jer i dalje ima dolby vision ili moras imati premium il kak se vec zove?
Koji su to UHD filmovi?
Bolje od blu ray? Nisu li blu ray 4K?
Savet, kupite tv od 65 inca, nebitno ako nije Samsung, moze i neka manje atraktivna marka. Igranje na takvom ekranu je kao da si progutao lsd i zalio ga litrom red bula
Pa da. TV je sasvim ko seks. Em je veličina bitna, em pružaju jednako zadovoljstvo.
Pa sa neke normalne udaljenosti, recimo do 4-5 metara izgleda ludacki.
Od 5-8 metara gubi na toj atraktivnosti, ali i dalje je impresivan i gledas, odnosno citas bez naprezanja.
Sve dalje od toga je svakako nerealno, sem ako nije montiran u nekom kaficu ili kladionici.
Majkomila. Pa ja bi 65" uzeo za svoja 2.5 metra. Čak razmišljam o 75". Kakvih 5-8 metara?
Nekih 5 mjeseci gledam 65-icu sa udaljenosti od cca 2,60m.
Prvi dan mi je bio malo velik, nakon tjedan dana taman, sad mi je PREMALI.
Mislim, naravno da mi nije premali, već ne bi imao ništa protiv da je veći, i ne bi mi uopće bilo kontraproduktivno da je veći.
Eto, to je moje iskreno mišljenje.