Solide, za kolko?
Savjeti oko kupovine TV-a
Solid_Snake
Procitao Phillips i dalje ne trebam ako kupujes neprijatelju onda uzmi ako je za tebe onda nikako a ni onda.
Phillips namas nikad na niti jedoj listi top tva za gaming.
Solid_Snake 9500 kn za 65 inča?
9500 za 65" je super cijena
Pa čak i ako ima neke mane.
Stiže u prodaju nova Sonyjeva serija, evo i cijena za US - https://www.engadget.com/sony-bravia-a90j-oled-x80j-000038306.html
Ali bez obzira na novi tech i masnu cijenu, opet obećavaju VRR naknadno kroz update.
Jako mi je čudan novi TV nosač. Nekako više preferiram centralne.
Sta kazete na Panasonic TX-HZW1004. Vidim da hvale sliku do nebesa.
- Uređivano
Za taj cjenovni rang, ja bi isao na lg cx
Mislim da je to trenutno best buy
- Uređivano
Meni osobno najljepsu sliku ima sony pa panasonic
Malo mi je preskup
Ja bi isao ili na lg cx3 ili na sony xh seriju
Kod lg jedini problem moze biti burn in a i ne mora se dogoditi.
Ja u njemackoj imam lg star 2 hodine i slika je vrlo dobra
Kuci imam sony xg seriju a tu je slika vrhunska
Na cx3 je takoder vrhunska slika no ipak dajem prednost androidu zbog vise aplikacija za skinuti
Panasonic uvjerljivo najbolja slika, daleko ispred mainstreama, ali su brutalno skupi i smart os im je kompletno smeće.
Samsung QN95A vrhunski ali skuo u pm.
Uobičajeno za Samsung.
Game mode i titlovi konačno nemaku fluktuacije i rade.
- Uređivano
Svi televizori koji imaju OLED, npr. Sony, Panasonic, Phillip...s, a ne samo LG televizori imaju opasnost od burn in. Ali danas ako se ne varam može se softverski zaštiti TV od burn in. LG-ov WebOS i Samsungov Tizen su daleko bolji od od android šta se tiče samog os-a, ali se slažem da na androidu TV ima više aplikacija za skinuti. Najbolje je kupiti android TV box ako imaš LG ili Samsung TV
maverick Panasonicovi OLED-i su najbolji ( kvaliteta slike) ali su preskupi. Mislim da se na kraju sve svodi na uloženo/dobiveno.
Ne vjerujem da je kvaliteta slike toliko bolja od LG ili Sony OLED-a da opravdava toliku razliku u cijeni.
Među OLED-ima LG je best buy IMO. Nešto je povoljniji od konkurencije, ima sve gaming feature, WebOS i magic remote su odlični...
Sorcerer ali se slažem da na androidu TV ima više aplikacija za skinut
Koje mi sluze cemu tocno? Treba mi netflix aplikacija, a i bez nje mogu kad ga imam na konzoli lol. Sto se mene tice mogu potpuno maknuti te gluposti sa TV-a.
StarFox_N ima sve gaming feature
Koje npr PS5 ni ne iskoristava u potpunosti, a i s obzirom da odigram valjda dvije do tri igre godisnje, ako ne racunam switch, uopce mi ti game features nista ne znace. Kupujem TV prvenstveno radi filmova.
- Uređivano