Tzereen maverick ja kažem da je stvar prioriteta. Ako se hoće, može se, da. Ne znači da to svatko mora. I da svatko mora biti tech freak ko ja, ali isto tako, where there's a will, there's a way. I ne budi bezobrazan. Poštuj različitosti.
maverick Tzereen da prioritet. spavati cu na ulici jer mi mora stati 2 metra tv u stan lol. ljudi zive u 10 kvadrata stanu, objasni njima prioritete. ja nekad kao da sa djecom se raspravljam imam osjecaj, koja se inate samo da bi se inatilo.
Tzereen maverick spavati cu na ulici jer mi mora stati 2 metra tv u stan upravo to je bila poanta mojeg posta, da ajmo svi na ulicu po danu, a po noći gledati TV
Zero Meni isto nije problem preurediti bilo koji prostor da bih riješio stavljanje TV-a na zid i neku komodu ispod. Jedan stan mi je 30 kvadrata i spomenuto rješenje bi bilo bolja opcija od trenutne gdje su TV i linija na komodi koja ima jednu visoku stranicu za prostor gdje se mogu stavljati predmeti veličine običnog DVD-a, dok ispod ima još mjesta za par knjiga i dvije ladice. Estetski je ok s obzirom na ostatak stana, ali može biti i funkcionalnije. Dosta toga bih zapravo trebao baciti u smeće, počevši s piratiziranim igrama koje vjerojatno više nisu ni čitljive.
Garrus_V ma postujem sve ali u mom slucaju prostor ne bi bio funkcionalan da takve egzibicije radim a i vjerojatno bi me zena s lopatom izudarala da mi takvo sto padne na pamet. sve stoji ali samo da bi nesto ugurao u prostoriju ne trebam odbaciti druge stvari niti zbog toga sjebati cijelu estetiku stana. ormare i takve stvari pored tv-a nemam sigurno vec 20 godina u stanu. @maverick moze, cim bude malo toplije vani i kao sto kazes ne bude corona pravila 😃
weky Panasonic je danas predstavio JZ2000 OLED. Kako izgleda, i ove godine će apsolutno izdominirat konkurenciju slikom, ali opet s jako visokim price tagom.
StarFox_N JoelDrake Stop the Fomo je clickbait seronja. Bolje prati HDTVtest. Ova vijest nije istinita. Potvrđeno je da će ALL i VRR doći u novom firmwareu. Btw LG najavio "povoljniji" A1 OLED i veselio sam se toj najavi dok nisam pročitao da će doći s 60hz panelom i bez HDMI 2.1 🙁 https://www.whathifi.com/news/lgs-a1-oled-tvs-will-be-its-cheapest-yet
Garrus_V ja imam ovaj tv i vrr a ni allm mi nisu nesto pretjerano bitni ali ovo je takav govnarski potez da to nije za povjerovati. mislim da ubuduce ne treba vise kupovati njihove uredjaje gdje obecavaju otkljucavanje funkcija u buducem updateu. tv ima stvarno super sliku, android tv leti, cijena je isto ok ali ovo jednostavno nije u redu i nadam se da ce nam to nekako kompenzirati.
JoelDrake Garrus_V Slažem se, nove serije pred vratima i zbog toga se odlučili na taj potez za XH90 model, btw http://hdtelevizija.com/2021/01/10/sony-najavio-nove-nove-bravia-xr-led-lcd-i-oled-televizore-s-kongitivnom-inteligecijom/
Garrus_V StarFox_N ne pratim tog "fomu" inace ali malo je cudno sve sto se dogadjalo, mogu nekako shvatiti da se greskom maknu kvacice sa sluzbenih stranica u francuskoj i americi ali da onda svi ljudi koji pitaju da li je vrr i allm za xh90 otkazan dobiju potvrdan odgovor!? nekako mi je tu malo previse slucajnosti. mozda je sony htio vidjeti koliki bi backlash bio ako bi se otkazalo to sve skupa. naravno to je sve spekulacija s moje strane ali jednostavno nakon svih muljaza s 4K@120hz na tom tv-u (koji je malo bolji nakon drugog update-a ali daleko od onoga sto bi trebalo biti) sam skeptican prema sonyju.
StarFox_N Garrus_V Nisam napisao Joelu da ne prati Fomu 😆 zbog onog videa nego općenito. Često izbacuje nepotvrđene informacije i neka nagađanja. Smatram da je Vincent ( HDTVtest) puno bolji. Ako su zaista htjeli otkazati nešto što su obećali nije u redu i normalno da su ljudi bijesni.
JoelDrake StarFox_N Gdje piše da ga pratim 🤣🤣, ne pratim ga, naišao sam na youtube i ovdje proslijedio ne računajući da je fake, iako je Sony planirao odustati po nekim stranicama, najbitnije da VRR dolazi ako su obećali neka to i ispune!
Garrus_V aha, ma do ovog dogadjaja nisam ni cuo za tog lika pa sam zato mislio. slazem se, vincent je najbolji sto se tice tv-a.
Solid_Snake Ajmo TV znalci, yey or ney 😃 Phillips 65OLED804/12 https://www.philips.hr/c-p/65OLED804_12/oled-8-series-4k-uhd-oled-android-tv-s-tehnologijom-ambilight-s-3-strane Imate kakav komentar, pozitivan/negativan, svaki je dobrodošao 😃
ante-sb Solid_Snake Tv je zvijer Jedini minus sto nema hdmi 2.1 Ja bi ipak uzeo sony Imam kuci sony i philips i sony ima za klasu bolju sliku.
Miro Solid_Snake Procitao Phillips i dalje ne trebam ako kupujes neprijatelju onda uzmi ako je za tebe onda nikako a ni onda. Phillips namas nikad na niti jedoj listi top tva za gaming.
Solid_Snake Tzereen Oko 9500 kuna, kao "na snizenju". Miro Wow, nisam znao da tako loš 😮 Kontam Phillips je nekad bio marka.