Zero hvala, imaš možda link na neke dovoljno kvalitetne 3-metarske iz naših trgovina.

Zapel sam za TCL Q9B65 jer ima sve, a ne košta previše. No ulazi su sa suprotne strane.

montoya Traži na pakiranju certifikat Ultra High Speed HDMI, isto bi trebalo biti otisnuto i na kabelu, što je najbolja garancija da je kabel prošao neko službeno testiranje. Na novijim pakiranjima zna biti i QR kod. Konkretnu preporuku nekog proizvođača nemam.

montoya Trebao bi biti ok.: )

Dobili F sample Samsungov 8K. Ajme kakav downgrade. Vizualno ovaj. Prisvojio kosi okvir od Framea. Mat ekran. A najgore je prošao downgrade soundbara Q990F koji je maknuo veliki subwoofer i posudio od S800 onaj mali sub. Zvuči gore nego Phillipsovi soundbari koji su teški očaj.

solidmerlin

IPS ekran, umjesto VA. To mi je najveći odbijanac od tog TVa.

Sve ostalo je primamljivo s obzirom da cijenu.

Raziel a ovaj TCL 75"C765 (QD-Mini LED 4K TVHDR 2400 nits; QLED PRO;ONKYO 2.1ch; 144Hz VRR; Google TV) 2500KM

• Uređivano

solidmerlin

Odličan. 10 bitni VA panel, posebno izražen za gaming. Ne možeš sa TCL modelom od 2000+ KM nikad pogriješiti.

Odmah znaš da je odlično upakovan paket sa svime što se upakovati moglo.

Ovo za C4 je zbilja dobra ponuda uz visa popust plus soundbar na poklon.

https://www.bigbang.hr/tv-65-lg-oled-65c4.html

Tko ima C4 kako je u game modu sa dimanim brightnesom. Dal se to bas osjeti ili je ok. Ili koristite drugi mod slike.

Ne kuzim zasto je tako tesko nac g4 od 65" sa stolnim stalkom.

Bas sam u nedoumici dal uzet c4 al me brine taj brightness u game modeu a g4 mi ne pase da ga stavljam na zid a kad usporedis cijenu plus dobijes soundbar C4 je bas puno bolja opcija pogotovo sto ce se koristit u game sobi vecinom za gaming ili streaming.

S1r1uS Tko ima C4 kako je u game modu sa dimanim brightnesom. Dal se to bas osjeti ili je ok. Ili koristite drugi mod slike

Imam ja 5 mjeseci. Svjetlost mi je vecinom prejaka kad je dim/zatamnjenje na off, pa vecinom koristim dim lvl1, a na lvl2 je pretamno. Sve u game modu.

12 dana kasnije

@Picek znaš možda kak riješiti ovo:

Imam pitanje vezano uz LG C4 i Xbox Series X paljenje putem daljinskog.

Naime, dok na daljinskom stisnem gumb za priključke, tam mi piše antena, PS5 i XSX.

Dok s daljinskim stisnem na PS5 - on se upali.
            No XSX se ne upali za istu akciju.

U čemu je problem?

• Picek

•  
                •  

montoya mislim da PS5 ima neku opciju HDMI link ili tako nešto koja to omogućava dok za XSX ne znam jer ga nisam nikad koristio.

S1r1uS imam i ga ja na poslu.

Picek onda očito Xbox to nema, iako ga uredno prepoznaje "Xbox igraća konzola".

Nije to uglavnom neki problem, samo sam mislil da se mogu oba upaliti prek magic remotea.

montoya Dok s daljinskim stisnem na PS5 - on se upali.
                No XSX se ne upali za istu akciju.

Ja sam to odma ugasio, stalno mi se palio ps5 Ha-Ha-Ha kad ga ne trebam.

Ja sam ostavio da PS5 može paliti TV i prebaciti na HDMI gdje je spojen, ali ne i obratno. Gašenje sve ručno jer najčešće nakon igranja TV bude upaljen još neko vrijeme. Soundbar je naravno sinkroniziran s TV-om, pali se u isto vrijeme i nakon 15 minuta neaktivnosti sam se ugasi. Sve na jedan daljinski. Malo si olakšaš funkcionalnost s tim, jel.

• foggy

•  
                    •  
                    •  
                    •  

solidmerlin stalno mi se palio ps5 kad ga ne trebam.

Laz, ps5 uvijek trebas

6 dana kasnije

Dal soundbar mora sjesti ovak na nosač od C4?

Time je malo okrenut prema dolje i blokira reciver od TV-a pa dosta teže reagira na daljinski.