Shooter

Buraz moj je uzeo tu seriju televizora (65" doduše) i nije me izuo iz cipela kao što je to uradio moj U8K (u istom su cjenovnom rangu), ali je solidan TV generalno. Jedino što mi je rekao da ga konstantno zeza (casual je korisnik) Netflix aplikacija koja mu konstantno crasha.

5 godina garancije je svakako odlična stvar. On je na svoj uređaj dobio samo 2.

Što god da uzmeš od TV-a koje si naveo, dobro je. Osim Vivaxa.

Dobar je Vivax ja ga imam u Hotelu u 32 sobe nikada problema jedino što se nemože namjestiti SML mode ….

Prilično dobra cijena za 65in G2 oled u Linksu, ako nekog zanima slučajno… Je model iz 2022., ali LGjeva top serija, super cijena za oled te dijagonale imo.

Link

Zar fakat ima dick ride metuzalema koji bi platili 1300 eura za TV star 3 godine, samo zato što je oled? I zar bi netko uzeo tu seriju pored C4 serije koja je novija i bolja, a za iste novce.

Da ne spominjemo manjak MLA tehnologije koja fali flagship G2 seriji.

Ha čuj, za MLA panel tih dimenzija treba iskeširati cca 500-600 eura više jer samo nove G serije imaju MLA panele. Što se tiče usporedbe između G2 i C4 modela, te dvije telke su po performansama tu negdje (link na usporedbu), a cjenovno je G2 u tim dimenzijama oko 200injak eura jeftiniji, ima heatsink za raziku od C4 i namijenjen je wall mountanju pa ljepše izgleda na zidu od C4 ako je to nekome bitno. S obzirom na to, mislim da je za te novce G2 itekako konkurentan jer je još uvijek vrhunski tv, čak i u konkurenciji ovih novijih modela ako netko ne želi iskeširati parsto eura više praktično samo za novi broj pored modela, a ipak uživati u premium performansama.

Realno, svi ti godišnji skokovi u performansama osim značajnih i primjetnih prednosti koje nude qd-oledi i sada MLA paneli koji su se pojavili pred koju godinu su zapravo dosta zanemarive, a ako bih već išao na telku s takvim panelom vjerojatno bih za dvjestotinjak eura više išao na samsungovu s90d seriju koja je vrhunska, ali opet ima svoje mušice kao i svaki Samsung…

Bok ekipa , trebam novi TV. Gledat ce se sa 2.6 metra udaljenosti a koristiti najvise za gaming (xbox x , nez jel ima kakve veze). Osim toga , vecinom ce se vrtiti netflix/hbo. Moze li se sto kvalitetnog naci za 600€ ?

@StarFox_N @Raziel Hvala , i jos jedno pitanje narucit na webu ili otici po to ? ak narucim s weba mogu vratiti u roku 14 dana , a u ducanu mi ga upale pa ga cjelog pregledamo jel ostecen i to

bosscorelli

Nemaš problema preko weba naručiti, tako sam ja 77" LG OLED G4, meni je Svijet Medija direktno dostavio, dvojica dovezla pregledao s njima, zatim upalili pred menom da se vidi da je sve ok s ekranom 😁, ne trebaš se bojati, a kad dostavlja GLS onda preuzmeš ako je paket bez oštećenja i da bude nešto na televizoru možeš reklamirati, a bilo kakav neoštećeni paket ni u slučaju preuzeti!