trenutno 2700 eura, brijem za tri godine ta veličina i klasa 1500 eura….

5 dana kasnije

@Tuhy

Daj sad ako ikako znaš objasni mi kak je 55S95D na webu u Sancti sada 2199 eura, a bio je 1649 u dućanu kad sam gledao.

To je zbog crnog petka jelda?

Dignu cijenu da je mjesec dana u nazad viša pa kao popust spike.

wooddiebone a bio je 1649 u dućanu kad sam gledao

Pa i sad je.

https://www.sancta-domenica.hr/tv-55-samsung-oled-55s95d.html

2199€ je redovna cijena, i do 31.10. je 25% popusta za cash il do 12 rata, što ti je 1.649,25€.

"Razlika" je što je ovo sad iskazano kao popust, a ono kad si gledo (vjerojatno kroz rujan) je bilo iskazano kao akcijska cijena.

Nismo savršeni, al nismo ni baš takva stoka 😁

Tuhy

Znači moram kupit odmah sad ili nikad.

Jebote sve.

Daj ponudu sa svim jamstvima za 55 i 65 pa se odlučim 😄

Zanima me ima li kakvih značajnih poboljšanja od LG oled C8 modela do trenutnog C4 što se tiče gaminga?

I kakva je situacija sa titlovima na novijim modelima, da li i dalje nenormalno bliješte kad se gleda hdr?

Da cu ici pokupiti televiziju nemoze mi stati u auto 🤣🤣🤣🤣

A nista kolega ce sutra sa kombijem uskociti

To si mogao pod rukom donijeti doma.

Te ruke nose samo janjetinu direkt doma.

Dok jedan čovjek to može obuhvatiti, to nije TV.

Bogami cu se dobro oznojiti dok ovo buden sastavljati

Znaci nikako spojiti soundbar na tv, nece na pokaze na arcu

Vjerojatno TV ima eARC, ali jesi omogućio HDMI CEC i je li soundbar na listi CEC uređaja? Imaš HDMI 2.1 kabel ako je potrebna veća propusnost? Svi spojeni uređaji bi morali biti na CEC listi btw.

Zero

Nakon ispitivanja iman isto sranje ko na Sony tvu xbox mi radi problem kad se spoji.

A to je sve krenulo nakon groma

Kad iskljucim box iz hdmia sve radi

Moran probati jeli je do kabela ili je box dobio po picki nakon groma

Dica su odusevljena🤣🤣🤣

Miro preporuka isključiti sve kaj ti je srcu drago iz struje kad grmi. Nama je grom u zadnjih 6-7 godina dva puta udario u kuću i spržio par stvarčica, jednom preko telefonske linije, drugi puta preko struje. Pratim prognozu i čim najave neku grmljavinu sve ide van iz struje, nema više zajebancije.

Picek

Iskljucin i ja ali jebiga isljucis 20 puta a jednom nisi i to je dovoljno bilo

weky

A pusti me non stop su na njoj

Evo Disney mi je javio da je Miro setupirao novi TV 😆

Brijac

A taman jutros odjavio na starome sve te servise koje dijelim i aktivira na novom

🤣🤣🤣🤣