Soundbar Hisense AX3100G
uzeo za 175 eura, prednja mrežica na sredini malo udubljena ali ne da mi se reklamirati. Zvuk je super za te novce, spojio preko bluetootha da ne spajam još jedan hdmi kabel. virtualni surround je sasvim OK.
Soundbar Hisense AX3100G
uzeo za 175 eura, prednja mrežica na sredini malo udubljena ali ne da mi se reklamirati. Zvuk je super za te novce, spojio preko bluetootha da ne spajam još jedan hdmi kabel. virtualni surround je sasvim OK.
Evo da podijelim iskustvo sa servisom za LG.
Tv se vratio jučer, to nije ni punih tjedan dana od kako je otišao na servis.
Tvrtka Partum koja osigurava dodatno jamstvo na Lg samo preuzme paket i proslijedi ga Supra Mea firmi koja tamo vrši zamjene dijelova.
Moram naglasit da je sve išlo glatko u komunikaciji i tono kako su rekli tako je i bilo.
Dečki iz Supra Mea zapakirali Tv nazad u kutiju bez greške, tv radi kao nov i bez ikakvih oštećenja (koliko sam sinoć uspio vidjeti).
Kvar: pregorila matična ploča - zamijenjena
Stvarno korektno i brzo.Čak su mi spakovali i novi daljinski za tv, moj je onomad pao sa 8. kata malo.
Sve u svemu brza i profi usluga.
Odlučio bih se za njih i da nemam više jamstvo.
Mislim, Supra Mea kao servis je stvarno oke, korektni su i brzi. S njima se ne sjećam da smo ikad imali problema.
Partumovci su me iznenadili, al ajde da i za njih nešto pozitivno pročitam.
danas dosao kod svojih, veli stari prestao mu radit soundbar, soundbar blokiran na optical i ne mozes nista, resetirao, ne pomaze i dalje samo ostaje na optical…
dodjem nakon toga kuci i odjednom moj LG soundbar vise ne radi preko hdm arc-a, preko drugih funkcija radi ali preko hdmi ne….
obojica imamo LG TV i LG Soundbar…..
Ja uzimam neki TV oko 65" i nebi išao preko 700 eura.
Nisam dugo u tome… Ova tri su mi trenutno na radaru
TCL 65P735 za 540 eura
LG 70NANO763QA za 670 eura
HISENSE 65E7KQ PRO za 680 eura
Ovaj Hisense sam gledao i ima odličnu sliku…
Vidio i LG, ali me nije impresionirao kao Hisense.
Za TCL sam vidio po forumima da je solidan.
A opet LG je 70", sjedit će se oko 3.20 od televizije nakon preuređenja.
Da, Hisense baš ima poseban mod slike za "showcase" u trgovini, pa je svakako poželjno provjeriti što je uključeno. Znam po svom, jel. Ali daleko od toga da nisu dobri u srednjem i nižem razredu ponude. IMO pet inča ne opravdava neku značajniju razliku u kvaliteti i tehnologiji. A po tom pitanju Hisense nudi više (144 Hz, VRR, subwoofer…).
Picek Ne bih znao za taj model, a ovaj moj ga uopće nema i taj stereo sistem niti s uključenim dolby atmosom nije uopće impresivan (TV mi je uvijek na modu kazalište jer je na standardu loše). Ali iz iskustva s par 2.1 zvučnika na PC-u mogu ti reći da je doslovno bilo kakav woofer bolji od nepostojećeg i značajno doprinosi doživljaju, tako da to vjerojatno dosta znači i za taj Hisense "out of the box". Razmišljam si uzeti soundbar već duže, kad smo već kod toga.
Samsung ubio i ove godine a ovo nije ni najbolji top model.
Ako cijene i ove godine budu manje nego LG-a i Sony kao prošle mogao bi se uzet jedan 77".
OLED je došao do visoke razine ispoliranosti i smatram da burn in neću dobiti koliko ja igram.