Flipper
Znan da imaju nove c1 evo panel ali nemaju nikakav bonus od njega .

G1 je skup i jos noge triba kupiti dodatno

Miro G1 je skup i jos noge triba kupiti dodatno

Zato imaš familiju neka ga drže u zraku dok se igraš. Nu tebe.

Ma ko vas jebe evo javili mi da mi dizu placu 100€ odo ja po aj90

Miro Ma ko vas jebe evo javili mi da mi dizu placu 100€ odo ja po aj90

Sad imaš taman za struju.

Tovaru, ako dođeš platit u Westgate, dobiš besplatno pušenje.

foggy
          Vidi ovog amatera koja struja pa to mate i caca placaju

Sto su me pravili ako me nemogu dogledati dok uvatin barem 65g

Miro Moj stari iste probleme kao ja, tako da ne moze placat na 2 strane 😃

Miro ako me nemogu dogledati

Dogledao. Dogledao. Ako dovoljno puta ponovim onda mi je jasno što želiš reći. Ali imaš najjače izmišljene riječi na forumu 😃 Vrućih 25 izmišljenih riječi, Miro u prvih 24.

Miro Ako uzmeš A90J, kako ću ja preživjeti od ljubomore??

Miro @oxi rodice daj pomagaj vidis da napadaju nas jezik ovo je ljubomora

foggy Vrućih 25 izmišljenih riječi, Miro u prvih 24.

Pa fino sam ostavio 25. mjesto za Oxi.

Miro
              Da bilo još najbolje uzet 65" C1 kad bio 11 000 kn, ili za 7500 kn 55", a C2 od 55" bude negdje oko 10 000 kn mislim!

Pitanje za TV ekipu. Pitao prijatelj. Preporučite mu neki TV u 3-4 tisuće rangu a da je relativno pouzdane marke, sa svime što ide u TV tog cjenovnog ranga i po mogućnosti sa nižim input lagom jer će povremeno i igrati uz koji film/seriju. Ništa prespecijalno ali neki OK izbor za takvu cijenu. 🙂
              Također, želi neki veći tipa 120-130 cm.

@Miro

Sve kompanije su govna.
              Mene Samsung i HN zavlače pa sam ih prijavio na mingo.hr, čekam drugi odgovor. 20 000 kn za TV kojem ni jedan HDMI port ne radi kako treba.
              Samsung zna za to, ignoriraju jer bi morali mijenjati svaki TV ili one connect box.

Očito je LG ostao ko jedini izbor manjeg zla.
              I ovi EU zakoni, jebem ih kad sve prolazi.
              Defektna roba se prodaje pod ispravnu, proizvođač i trgovci zavlače, čista prevara.

Trebamo američke zakone i buyer protection plan. Tamo nema zezancije, čak ni dodatna osiguranja ne muljaju jer možeš popušiti veliki novac a u najgorem slučaju robiju.

Dođe mi da pobacam svu tehniku van.

Jedini put kad sam imao s TV-om problema je LG 55UH635 (mislim da je to naziv modela). Nakon 2 i pol godine pojavio se DSE (dirty screen effect) i reklamirao TV u Supra Meu (ovlašteni LG servis na Ravnicama u Zagrebu). Kako je garancija bila 5 godina, kroz nekoliko dana mi odobrili kredit notu na puni iznos TV-a (cca 5.500kn) s kojom sam otišao u SD, nešto doplatio i uzeo puno bolji TV. Vrlo pozitivno iskustvo sa Supra Meom i rješavanjem problema. To je bilo početkom 2019. pa ne znam da li se što promijenilo no brzo i profesionalno su mi riješili problem.

Nemojte zaboraviti aktivirati dodatno jamstvo koje na kraju iznosi 5 g. ako ste kupili LG.
              Mislim da traje do 31.01.

Hahaha dobra vam je fora hahahaha
              Ali isto vas nabijem sve redom od @JoelDrake @Tzereen @Flipper @buz @foggy @pravednik

Ajde izađite di ste se sakrili i smijete se jebeni Aštone Kučeru izađi jeli je ovo punkd

Od gadosti tek jucer kasno san spojio tv malo je mali igrao i ugasilo se danas dica upalila malo nakon toga reko aj iden pogledati malo tv i nakon 20 min tv je mrtav opet isti kvar.

A dobra vam je fora dobra

Pa jeli je ovo jebeno moguce