Savjeti oko kupovine TV-a
Dok konkurencija napravi korak, ovi s LG OLED-om ih naprave 3.
Zero pa taj panel će ići i kod ostalih. Philips, Sony, Panasonic.
Kaj je je, svaka im čast na panelima. Ali dosta ovisi i o elektronici kod drugih te korištenju heatsinka.
Btw, @Miro
https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-sony-xr55a83j-bravia-oled-4k-120-hz-google-smart-tv-ps5-ready/103120
Znači ekipa za PS6 mijenjamo TV a za PS5 Pro se ne trebamo sikirati!
Pa dobit ćeš novi TV. Ako nemaju taj model, onda će ti ponuditi nove modele u sličnoj vrijednosti. Ili možeš uzeti još bolji uz neku nadoplatu.
Bolje da ga ne mogu popraviti.
Ne znam kakvu Sony ima politiku ako ne mogu popraviti TV no kad sam reklamirao jedan LG radi dirty screen effecta (mislim da je model bio 55UH635 ili UV635, tako nešto) u servisu su mo dali kredit notu na puni iznos TV-a (TV bio star 2 i pol godine, pod garancijom). S tom kredit notom sam otišao u Sancta Domenicu i doplatio za Sony 55XF9005. Nikakve zamjene, doplate i slično, praktički sam dobio povrat sredstava i kupio bilo kaj drugo. Jedino je problem kredit note kaj se izdaje za dućan gdje je kupljem reklamirani TV talo da sam trebao izabrati nekaj u SD-u, nisam s tom kredit notom mogao otići npr. u Elipso.
Meni je isto riknuo Sony TV. HDMI su crknuli, trebala je nova matična, nije se isplatilo popravljati. Kupio sam ga za PS4 kad je izašao, nije dočekao PS5. No, ipak sam kupio opet Sony (i to ovaj model koji je Picek naveo) jer je taman imao price drop i još neki popust i zato što mi soundbar točno dođe između njegovih stalaka. Ali ako i ovaj rikne u kraćem periodu, neću sigurno više Sony.
Moj dela od 2012. Evo ga. I dan danas ko vurica.
Jeb'ga, tak su rekli i za Peugeot da ne kupujem. Da se kvari. Pa isto bez problema od 2012-e.
Heh, sad sam skužio da sam i TV i auto uzeo tada. Bila je to dobra godina!
Moram onda sad uskoro uzet novi auto kak sam i TV uzeo.
- Uređivano
weky misliš da nemaju koncept?
https://www.sony.com/en/SonyInfo/vision-s/
Čak ni ne izgleda loše, hahahaha.
Ali ne hvala, Peugeot 2008, 208, Mazda 3, Qashqai, to su mi neki favoriti.
Dakle
@Tzereen @JoelDrake
Odnio san tv u servis u zadru oni su ga poslali u rijeku i sad ovi iz rijeke javljaju ovima u zadru da mi nude za zamjenu XR-55X94J
Nazovem ove moje u zadru da oni nude samo to nikakav drugi uz nadoplatu ili novce ja san reka ovaj necu pa da nista da ce tako javiti im a za dalje da cu se onda ja cuti sa njima.
Ja kad dan kupova tv kosta je 16000kn platio ga 11350 sa popustom i bio je najbolji lcd tv a tu mi nude jeftiniji koji je ajmo reci prosjek