Otvaramo prošireni dućan, pa će bit popusti povodom toga.
Samo ne znam još sve popuste, znam da će na Samsung Tv-e bit 30%. Gaming lijepo snižen, bijela tehnika...
Ja imam Q6, uzeo ga samo zbog 100%-og raspona boja, inače je jako sličan NU8002 seriji.
Jako sam zadovoljan, osim kaj se evidentno vide mane Edge led-a, al bio sam svjestan toga dok sam uzimao. Za cijenu koju sam dobil prije 7 mjeseci, i još 65", nemam ksj više tražit, premda sam svjestan da ima boljih tv-a.
55RU8002 mi se čini jeben deal, ne znam kak je tolko niska cijena (6900 za cash).
Nismo baš tolke cicije za vratit novce :), moramo odradit po proceduri, jbga. Dosta ljudi očekuje da dobi nazad lovu istog trena. Nekad se može, nekad ne baš baš odmah.
Po zakonu trgovina ima pravo umanjit iznos povrata za 15% ako nema ambalaže ili je jako oštećena. Jasno da kupcu to smeta, ali tak je kak je.
I ja imam skepsu prema burn in-u, čisto zbog tv-a koji su bili izloženi kod mene i koji su ga dobili, svi do jednog. + 2 primjera od frendova koji su imali Oled model i navedeni problem.
"Pravilnim" korištenjem se može smanjit taj rizik, neće se sigurno na svakom zapeć slika, ali ono, rizik postoji. I pixel refresh to dobro neutralizira, ali opet se kockaš.