Tzereen Flipper pa doći ćeš na neko druženje s nama ionako. Brijac za istu cijenu?? A90J bez imalo sumnje. Pa bolji je je skoro u svemu. pravednik pošto bi ga prodo? Pa vidiš u gornjem videu da je upravo A90 pobijedio kao all around TV. Nije one trick pony.
Brijac Tzereen za istu cijenu?? A90J bez imalo sumnje. Pa bolji je je skoro u svemu. Ali nije za gaming koliko čitam ili je razlika toliko mala da je svejedno bolje uzeti A90J iako primarno uzimam za gaming?
escoban Pa zasto negledate A80J ? TV je skoro jednako dobar kao A90J , a cijena je dosta niza .Oba Tv-a imaju isti problem a to je gaming featursi u usporedbi sa LGom
Tzereen Brijac razlika je mala. Zato što nema 4 HDMI 2.1 porta. I nema još finalizirane VRR elemente. Ali kvaliteta slike je super.
Flipper JoelDrake ma čekam samo ponude za BF. Samo mi je žao što sam pogledao toliko videa i sad me YT doslovno potopio s C1 i stotinu najboljih postavki za sve. A da ne govorim koliko reklama skače za TV. Baš prava poplava.
Flipper Počelo na eSkupi. https://www.ekupi.hr/hr/Black-Friday Moj budući model s ZABA karticom ispod 11k.
StarFox_N U petak sam bio u Harvey Normanu u Puli kupovati neke stvari za kuću. Usput sam svratio u Svijet Medija jer me zanimalo ako imaju izložen TCL C825 da vidim kako izgleda MiniLed. Nije bio izložen ali zato su imali Samsung 65Q90A i bio sam impresioniran. Kvaliteta slike i prikaz crne boje vrhunski. Dva metra dalje je bio 65C1 i iskreno nisam mogao vidjeti neku razliku u prikazu crne što je kompliment Samsungu. Napravili su vrhunski posao s local dimmingom. Vjerujem da bi se vidjela razlika u nekom stres testu ali oba TV-a vrh!
pravednik StarFox_N Vidio si pazi QN90A koji je IPS. QN95A je VA i razlike između OLEDA gotovo nema ili su primjetne u tvrdoj kmici u filmu poput Aliena, Gravity itd. Puno ljudi ignorira Samsung koji ima dobre kvalitete.
Picek Miro razlika je osjetna, čak mi je i Večera za 5 nekako postala privlačnija na OLED-u. Istina da je C1 klasa za sebe i stvarno se kuži razlika no nemam nekih većih primjedbi na XF9005.