maverick upravo to si mi napisao i prošli put. Obje stvari. Kreneš s poluljudskim pristupom i neizrečenom isprikom i onda sve isto ponoviš kao i tada.
A sad, da actually pročitaš sve te recenzije o kojima pričaš, vidio bi i težinu mog posta.
Znači, sam sam rekao da je trenutno LG najkompletniji TV. Zato i pobjeđuje na većini testova. Jer se tamo ne uzimaju u obzir samo kvaliteta slike, već i kvaliteta zvuka, input lag, gaming mogućnosti, sučelje, cijena, sve.
I zato često LG pobere ocjenu kao trenutno najbolji. A oni koji zapravo pročitaju recenzije mogu vidjeti na kojim je poljima najbolji ili nije. Je li negdje Sony bolji, je li negdje Panasonic. I jesu li ta polja nekome bitnija od globalne, opće ocjene. Neko je filmofil i neće ga smetati ni veći input lag ni sporije sučelje ni loš media player, već samo traži najtočniju i najbolju sliku za gledanje filmova i serija.
I opet ići srozavati moj tekst na osnovu toga što sam ja "random" lik i što sam u biti "zavidan" jer nemam novaca za OLED (a recimo, planiram kupiti LCD koji je 2 soma skuplji od LG OLED-a) pa zato pišem takve stvari je za mene gore omalovažavanje nego da mi neko u naletu strasti kaže da sam orangutan. Znači, ti baš vrijedjas na puno težim osnovama. Baš s potrebom za omalovažavanjem sa svojeg "high horsea". A opet, na nekoj široj, globalnoj razini, baš taman toliko da ne ideš u preosobne sfere i ne kažeš - Tze, ti si neuki majmun. I da se možeš izvlačiti na "kolega, pa ja nisam tebe osobno uvrijedio!!", a onda "Ja samo postojim tu fino u tišini, a vi me želite isprovocirati kako bih dobio kaznu!" Stvarno bi više cijenio da se netko u naletu strasti zaleti i kaže, "hej slone, ne vrijedjaj mi NieR jer je to najbolja igra ikad" nego ovakvo konstantno omalovažavanje iz zaleđa.
A to da je moj tekst bezvezan jer ja nisam actually sam testirao TV, već sam pročitao od riječi do riječi milijun recenzija u zadnjih 11-12 godina, čitao testove, učio pojmove, što je što, što što znači, gledao videe i usporedne testove stručnjaka.
Po tome se ništa na forumima ne smije pisati. Niti o autima jer ih samo vozimo, nismo profesionalni recenzenti auta. Niti o tehnici. Niti o glazbi. Niti o igrama. Pardon, čak sam bio recenzent, iako nisam školu za to završio.
Ne smijem dragu učiti vozit auto jer nemam školu ni za to, nisam instruktor. Ne mogu reć da znam engleski jer sam ga učio od malih nogu uz pomoć igara, filmova, glazbe, a kasnije i online sve što me zanimalo. Ne mogu reć da znam SQL jer sam sve naučio s online repozitorija.
Ne smijem ništa jer nisam kompetentan, već sam neki rando.