Pa pokusavam doznati od vas koji igrate na PS kakvo je stanje. Je li zaista tako losa stuacija bila u beti BF1 na PS4 sa fpsom? Ako je, znaci li to varijabilan fps u zavrsnoj verziji? I sto se dogodi kad se susretnu dva igraca, jedan protiv drugoga, gdje prvi igra na PS4 Pro sa lockanih 60fpsa, a drugi na PS4 i njemu bas u trenutku okrsaja fps padne na primjerice 35 ili 40. Je li PS4 Pro igrac onda u prednosti?
I ti kao ne znas niiista o tome, nego posve nenamjerno slucajno ides formulirati recenice kojima zelis potaknuti da se ljudi pocnu zaliti. Zao mi je tvog truda jedino zato jer eto bas nitko ne ide u to zaljenje... Da li je ovo vrijedjanje, nije. Jer navodim 2 cinjenice, nista drugo.
O, da, da ovdje ti ne zloupotrebljavas "funkciju" rekao bih da zalim tebe, umjesto "zao mi je tvog truda".
@ Deadwalker - svaki put kad te pitam da izdvojis makar jednu recenicu unutar koje je logicka kolizija ILI dvije koje su pak medjusobno u koliziji, najbolje sto ucinis je izvlacenje. Pokusaj barem jednom. I oprosti ne mislim ovo zlonamjerno, neko AKO ti svojim javljanjem nisi zlonamjeran onda shvacas koliko je normalno da pitam da vec jednom, barem jednom navedes primjer?