Fakat ne kuzim te gotye i pohvale. 6/10 je taman ocjena. Valjda je 2014 bila toliko losa za gaming da je ovo ekipi bilo wow, iako me cudi jer je alien isolation izasao te godine, a to je meni najbolja igra 2014.
Da, kad stvarno pogledaš 2014.-u i igre kao što je ova ili DA, najrazvikanije igre koje su ajmo reć predstavljali 2014.-u, godina ispada ne loša, nego katastrofalna. Ali i nije baš tako. Složit ćemo se da su sve godine poslije 2014.-e što se tiče industrije bile bogatije i uspješnije, ali često i kritika, pa i sami igrači zakažu, pa se ne nagrade igre koje to stvarno zaslužuju. Pa tako ovaj Middle-earth dobije nastavak bez problema jer je poguran, a neke igre ostanu nezasluženo zasjenjene i ne dopusti im se da razviju svoj potencijal. Falila su muda da se te godine da GOTY jednom "Alien: Isolationu".
A godina je zapravo bila skoro pa odlična. Gledaj ove prave klasike iz te godine. :-P
- Bayonetta 2
- Evil Within
- Mario Kart 8
- Shovel Knight
- Danganronpa: Trigger Happy Havoc
I naravno, najbitnija...
- Metal Gear Solid V: Ground Zeroes.
Pišem ih ovako iz glave, da ne govorim o igrama tipa Dark Souls II, koje su bile više nego dobre, ali ova konkretno ne na tragu ostalih "Souls" igara, i sve ostale igre koje sam zaboravio.
Ono što hoću reći (na što si me zapravo ponukao da pišem u ovom topicu) je da je nekad bolja i 2014.-a od 2017.-e, ako me shvaćaš. Ovdje si imao 5-6-7 klasika koje si morao odigrati i to je to. U 2017.-oj izgubiš san, sve prijatelje, novac... jer kupuješ sve redom i ubacuješ i izbacuješ igre ko manijak.
Nadam se da nikome ne smeta offtopic, mora sam.