Da, PS3 
Očito ih boli ona stvar za ps3,kod nekih  cut scena sam samo čekao kad će se zamrznuti konzola,koliko je štekalo,a u meniu muzika konstantno trokira 
Igra sama po sebi mi je ok,dapače baš mi odgovara,nešto između Batmana i Assassins Creeda,ostali mi još svi collectablesi
pola dager i bow misija,ima još posla 

Da znas kolko sam ja zivci ostavil na ps3 verziji i prije i poslije patcha,katastrofa.

Ni najgorem neprijatelju nebi poželio PS3 verziju za odigrat. Sramota za developera.

3 mjeseci kasnije

100% prošao na PC-u, meni je jako dobra.

Obzirom da sam AC fan, no već nakon tolko dijelova da nisu mogli fight nadogradit  (valjda jesu u Syndicate-u, no još ga nisam igrao), sve su mi izbalansirali ovdje savršeno.
Fali to što su samo stavili gobline i uruk-hai-eve kao neprijatelje (one male štetočine i jahača stvorenja ne brojim), bilo bi lijepo da ih ima više vrsta.
Brand-anje je odlično, rokavela, pogotovo kad stisneš gornju tipku pa gledaš kak mu (ili njima ak ih je više :)) glava eksplodira.
Side misije su me isto razveselile, pogotovo kad ideš pomagati svojem podaniku da mu poraste rank ili skine warchief-a.

Zabavna igra za koju bih mogao reći da je križanac između AC-a (trči, skači, penji se itd.) i Batmana (free flow kombat koji je vrlo dobro odrađen).
Težina igre je izbalansirana sve dok se neki skillovi ne otvore, pa je nakon toga jednostavno.

6 mjeseci kasnije

Ponovo gledao gospodare prstenova i sada sam na hobbitima pa sam morao naručit igru

GOTY edition za 165kn, mislim da vrijedi...

Pa, s obzirom da je igra nova... Zabavna je igra u svakom slučaju, i dobro su iskopirali koncepte iz sličnih igara uz određenu dozu originalnosti i LOTR okruženje.

Imas GOTY za 5 eura na G2A cini mi se :)

Znam ali nisam htio na pc-u, imam previše igara na njemu i ništa ne igram, na ps4 nemam ništa...

7 mjeseci kasnije

Kako sam uzo ps4 pro sjetio se da nisam zavrsio ovo remek djelo od igre a igra ima pro patch. Moram reci da izgleda puno bolje nego prije. Igram na full hd tv-u. Preporucujem je svima koji imaju pro, a nisu je igrali.
Opet me zarazila, no nadam se da cu imati vremena da je zavrsim jer uskoro opet ode na baustelu u svabiju.

9 mjeseci kasnije

Za Boga miloga jedva našao temu. Morao skrolati sve do dna treće stranice da je dignem iz pepela.
Probao sam ovo igrati i nije išlo. Vrlo brzo sam shvatio da ova igra nije ono što tražim. Izbrisao je nakon 2 sata.
Međutim nedavno na HRT-u opet po tko zna koji put se prikazivao LOTR pa me uhvatila želja da opet gledam cijeli serijal.
I sasvim slučajno baš u to vrijeme bio sale. GOTY Edition  za nekih stotinjak kuna.
Vidim dobre ocjene kod kritike a i na forumu dosta pozitivnoga.
Mislim se vjerovatno sam prerano odustao tj. nisam igri dao šansu.
Kupio GOTY edition i krenuo u prolazak drugi put. Došao do nekih 55 % igre, riješio par misija u drugoj regiji.
Evo maloprije izbrisao igru.
Nisam pogriješio što sam odustao prvi put. Ovo nije dostojno LOTR djela.
Ali eto...očito ovoj "motalici" u mojoj glavi treba 2 igranja i 15 sati da bih to shvatio.
Da krenem s pozitivnim. Nema puno ali nađe se dobrih stvari.
LOTR feel i lore. Feel nije ni približno dobar kao u filmovima ali na momente ga ima. Lore je dobar. Dosta je teksta i može se puno toga pročitati o univerzumu.
Borba je dobra s obzirom da se radi o "button mashing"-u jer akcija izgleda spektakularno dobro a finisheri tj. njihove animacije su nešto najbolje što sam vidio u borbama uopće. Prezabavno.
Lista loših stvari je malo duža...
Krenimo s svijetom tj. Mordorom. Pored najljepšeg fantasy svijeta ikad izmišljenog nemoguće je zeznuti ali Monolith je to uspio. Svijet izgleda bezlično, monotono, prazno i generično. Svaka regija identična. Nema nikakve raznolikosti. Totalno nemaštovito i bezveze.
Priča je dosta slaba i nezanimljiva. Uopće nisu uspjeli postići onaj efekt kad jedva čekaš što će se dogoditi. Ima par zanimljivih likova ali generalno dosta slabo.
AI je jedan od najlošijih ikada. Sve i jedan Uruk u igri mora pod hitno kod okuliste jer su svi poluslijepi. Ne vide dalje od 20 metara.
Dosta su i senilni. Kad te vide i napadnu dovoljno je otrčati iza sljedećeg ugla i za manje od minute zaborave što se dogodilo.
Igra je prelagana i ne predstavlja nikakav izazov.
Witcher 3 mi je postavio jako visoke kriterije kada su sidequestovi u pitanju pa tako u Shadowu nisu vrijedni spomena.
Nemesis sistem je zanimljiv ali ponekad i zamara jer se uvijek ponavlja jedno te isto.
Ne razumijem na kojim je drogama bila ekipa iz Gamespota kada je ovu igru odabrala za GOTY.
Pozitivnih stvari ima ali generalno ovo sve skupa je srednja žalost.
Ja koji obožavam Tolkienovo djelo nisam se mogao natjerati da odigram ovo do kraja.
6/10 Nategnuto jer je to LOTR.
Ako sam i malo bio nabrijan na Shadow of War nakon ovoga interes za tu igru je pao na nulu.

I ja isto dovrsio zadnjih dana prije nastavka. Isto tako odustao kad je izasla. Fakat ne kuzim te gotye i pohvale. 6/10 je taman ocjena. Valjda je 2014 bila toliko losa za gaming da je ovo ekipi bilo wow, iako me cudi jer je alien isolation izasao te godine, a to je meni najbolja igra 2014.

Citava igra i open world su samo backdrop za nemesis sustav kao i same misije. Igra kao takva je prelagana da se skoro sama igra, a i prica je bas meh bila za lotr igru.

Dobro da si odustao jer bi popizdio na zadnje 2 boss borbe. Predzadnja je stealth takedown a zadnja protiv THE bossa je doslovno quick time event. Ne zajebavam se, animacija i stisnes par tipki.

Zadnji boss fight bi u nekim top listama vrlo lako dosao do prvog mjesta za najgoru boss fight ikad. Cijela igra te kakti nabrijava na tu borbu i onda ti neda da apsolutno nista napraviš lol

Zadnji boss fight bi u nekim top listama vrlo lako dosao do prvog mjesta za najgoru boss fight ikad. Cijela igra te kakti nabrijava na tu borbu i onda ti neda da apsolutno nista napraviš lol
haha bas to

Fakat ne kuzim te gotye i pohvale. 6/10 je taman ocjena. Valjda je 2014 bila toliko losa za gaming da je ovo ekipi bilo wow, iako me cudi jer je alien isolation izasao te godine, a to je meni najbolja igra 2014.
Da, kad stvarno pogledaš 2014.-u i igre kao što je ova ili DA, najrazvikanije igre koje su ajmo reć predstavljali 2014.-u, godina ispada ne loša, nego katastrofalna. Ali i nije baš tako. Složit ćemo se da su sve godine poslije 2014.-e što se tiče industrije bile bogatije i uspješnije, ali često i kritika, pa i sami igrači zakažu, pa se ne nagrade igre koje to stvarno zaslužuju. Pa tako ovaj Middle-earth dobije nastavak bez problema jer je poguran, a neke igre ostanu nezasluženo zasjenjene i ne dopusti im se da razviju svoj potencijal. Falila su muda da se te godine da GOTY jednom "Alien: Isolationu".

A godina je zapravo bila skoro pa odlična. Gledaj ove prave klasike iz te godine. :-P

- Bayonetta 2
- Evil Within
- Mario Kart 8
- Shovel Knight
- Danganronpa: Trigger Happy Havoc

I naravno, najbitnija...

- Metal Gear Solid V: Ground Zeroes.

Pišem ih ovako iz glave, da ne govorim o igrama tipa Dark Souls II, koje su bile više nego dobre, ali ova konkretno ne na tragu ostalih "Souls" igara, i sve ostale igre koje sam zaboravio.

Ono što hoću reći (na što si me zapravo ponukao da pišem u ovom topicu) je da je nekad bolja i 2014.-a od 2017.-e, ako me shvaćaš. Ovdje si imao 5-6-7 klasika koje si morao odigrati i to je to. U 2017.-oj izgubiš san, sve prijatelje, novac... jer kupuješ sve redom i ubacuješ i izbacuješ igre ko manijak.

Nadam se da nikome ne smeta offtopic, mora sam.

Da, da. Dark Souls 2 se zaboravlja jer je bio last gen only sve do 2015, no looking back meni je to genijalna igra bila. Bayu ne volim jer ima muski glas dok udara Kabegami al rado bi odigrao dvojku, izgleda genijalno. TEW je isto jako dobar bio no za moj ukus je Alien prava roba. Vrh igra i jedna od najdrazih ove gen

2014 je bas bila cudna i navala nedovrsnih igara i glitcheva tipa Watch Dogs i AC unity pa nije ni cudo da se jedan prosjecan Mordor probio.

Koliko god 2017 bila super za gaming, 2015 je bila THE year - Bloodborne, Witcher i MGSV. To je to.

Dragon Age: Inquisition mi je uvijek bila osjetljiva tema. I dalje samtram da su glavni questovi bili najbolji u čitavom serijalu, nabijeni napetom akcijom, odličnim dijalozima i suptilnim, ali iznenađujućim zapletima. S narativne strane je stvarno riječ o izvrsnoj igri. No ostatak je potpuno zakazao. Nedostatak sporednih questova (ona fetch govna ne računam kao questove) je dokrajčio igru jer smo dobili predivan, ali neiskorišten poluotvoreni svijet.

Morao sam i ja malo u offtopic, čim vidim Inquisition spomenut.

Inače se slažem s viper89 , jednostavno me u niti jednom trenutku igra nije uspjela zadržati svojim praznim svijetom. Borba mi je bila zabavna, ali to je sve što je bilo vrijedno držanja igrača.

ufff DA mi je bio odlican, odigrao GOTY izdanje, to mi nikako neide u istu recenicu sa ovim mordorom :)

I meni je DA super igra bila onda. Da, sad je zajebano nakon W3 ali i dalje se radi o super igri.

Koliko god je 2015 godina bila dobra, 2017 ima Zeldu i Maria 😃

Takodjer mi nije jasno kako je ovo moglo biti GotY, a iskreno nisam ni znao da je bilo do sada.